Lite mera rosa årgång 1998

Under trappen i förrådet finns de. Lådorna. Flera stycken faktiskt. Lådor med minnen. Allt ifrån gamla brev och vykort, riktig post. Till dagböcker, en stämpel jag använde på jobbet för 20 år sedan och utskrivna peppmail som jag fått genom alla mina år i arbetslivet. En annons för ett jobb jag sökte, en servett från ett speciellt ställe en speciell kväll. Ja allt, det lilla och det stora. En slags analog minnesbank, kanske idag ersatt av en digital i form av en blogg...

För några dagar sedan åkte en av lådorna fram i jakt på något som jag till slut hade glömt vad det var. Istället fastnade jag i högarna med foton. Och alla mina tre bröder har de senaste dagarna fått meddelanden med diverse bilder av äldre modell.

Och eftersom jag hittade några på mig själv också tänkte jag att jag kan väl bjuda på det. Det är trots allt på temat #litemerarosa, men redan för 20 år sedan.

Jag vet inte exakt årtalet men uteslutningsmetoden har fått mig att konstatera att det borde vara en 20 år gammal Cornelia och en 20 år gammal fotosession. I ROSA utstyrsel. Företaget jag jobbade på hette Decam och minns jag inte fel så var detta fotot till för en företagspresentation som skulle tryckas i papperformat. 90-tal så det sjunger om det alltihop.

Håll till godo.

Kommentarer

Mest läst: