Shuffleboard och annan skit - eller?Det är en tid av rörelse på mitt jobb. Många slutar, vi omorganiserar och förändrar. Om mindre än två veckor slutar min chef och för ett par veckor sedan firade vi av henne på Strandgatan 2 i Linköping.
Ni som känner mig vet att jag inte är så förtjust i sällskapsspel. Fia med knuff är för mig ett djävulens påfund som pappa skulle sagt. Inte i något annat spel ska man väl så medvetet förstöra för varandra. Möjligen i kubb då vilket är ett spel jag gör allt för att stå över då jag har hållt på att göra mig olycklig när jag deltog för ganska många år sedan nu.

Därmed var jag ganska säker på att jag inte skulle gilla aktiviteterna på Strandgatan. Det talades om bowling och shufflebord (eller nån annan skit, som jag uttryckte mig när jag berättade om eventet för andra).

Jag får ändå erkänna att jag de få gånger jag bowlat har gillat det ganska mycket, men då kan man å andra sidan inte heller förstöra för någon annan i just det spelet.

Döm om min förvåning när jag sedan blev fullkomligt betuttad i Shuffleboard. Har du inte testat? Gört! Min eufori kan eventuellt ha med att göra att jag och kollegan Björn briljerade tillsammans. Men jag är ganska övertygad om att jag hade tyckt det var kul även om vi förlorat. Och som ni vet, jag är ju inte sämre än att jag kan ändra åsikt. Så när det gäller Shuffleboard lovar jag och svär att hädanefter inte uttrycka mig i så negativa termer som tidigare.
Tack för en mucho trevlig kväll kollegorna. Och om det är suddigt beror det enbart på dåligt ljus och inte på mängden alkolhol. Så det så.

Kommentarer

Mest läst: