Att rättfärdiga en hudterapeut och lite annat smått och gott


[Inlägget innehåller annonslänkar]

När det är tyst i bloggen är det allt som oftast av en av följande anledningar:
  • det är lite tungt just nu eller...
  • det händer alldeles för mycket skoj så jag hinner inte berätta om allt.
Lyckligtvis är det för tillfället av det andra alternativet.

Det händer så vansinnigt mycket roligt och jag hinner inte skriva ner allt. Men kortfattat har vi varit på kryssning med världens största kryssningsfartyg i Medelhavet, jag har varit på spa i Båstad med min fina vän Helen och vi har spenderat en underbar Kristi flygare hos Andreas syster med familj i Arboga innan vi fortsatte mysa på hemmaplan i solen med de små. Men mer om allt detta, för min egen skull och för att peppa och inspirera er som vill läsa, i kommande inlägg.

Nu tittar jag snarare in för några korta små ord om saker jag har på hjärtat.

Jag vill börja med att rättfärdiga (heter det så?) en hudterapeut.
Minns ni när jag låg och blåljög under portömningen häromsistens? Jag skrev mer om det här.
Gudinnan som fixade mitt ansikte och som jag alltså ljög för sålde efter behandlingen på mig en kräm som skulle göra under för min hud. Och när jag nu har testat på krämen i några månader måste jag verkligen ge henne rätt. Hon hade inte bara magiska händer hon sålde dessutom in en magisk kräm som jag nu inte kan leva utan!

Här är den mina vänner - Decleor Intense Nutrition. Love it!Next up mina vänner är följande. Världens bästa mobilfodral som jag som mycket stolt svensk hittade till och med i Mall of the Emirates i Dubai. iDeal of Sweden. Du har nog troligtvis sett dem i mängder av influencers sociala medier med rabattkoder och annat. I detta fallet är jag inte köpt. De betalar mig inte för att skriva detta men hepp vad jag gillar deras skal. Har haft detta rosa i ett år nu och har precis i dagarna klickat hem detta svarta. Leverans sker om jag har tur redan imorgon.

Bild lånad från iDeal of Sweden

Älskar deras tänk med möjligheten att mixa och matcha olika skal till olika hållare och magneten i skalet är ett måste. 

Sisådär mina vänner. Det var dagens tips till en lite bättre vardag. 
På återhörande.

Kommentarer

Mest läst: