Tjej of the day - Therese

Maken till kvinna får man leta efter


Hon dök upp i mina sociala medier för ganska länge sedan nu med ett efternamn jag knappt kunde uttala. Hon var drottningen av Twitter, det förstod jag. Men jag visste inte vem hon var. Jag följde hennes liv genom rutan, den sociala nätverksrutan och plötsligt befann hon sig i min umgängeskrets. En vän till en vän. Vi träffades på en AW eller två. En bloggträff. Hennes energi och engagemang är enastående. Hennes närvaro total. Det tar inte många minuter innan man känner att Therese vill man kunna titulera sin vän.

Hon är en inspirationskälla. Hon roddar runt familj och en hel drös barn. (Marcin du hjälper såklart också till men nu handlar detta inlägg om tjej of the day och där platsar inte du 😊) Hon följer sina drömmar, studerar och briljerar. 

Therese, jag är så glad att få ha dig i min krets. Jag är glad att få ha äran att få träffa dig då och då. Jag är så imponerad av dig. Din styrka och ditt mod. Ditt engagemang och din öppenhet. I med och motgång. Du är en sann ”tjej of the day”. En kvinna som hyllar och höjer alla och inte minst andra kvinnor. Nu är det du som ska hyllas, du som ska höjas. Du som skall omfamnas av en kollegial styrkekram - från mig, från oss alla, till dig.

Therese du är grym!


                                                                                                                                                                
Vill du läsa fler Tjej of the day-hyllningar, klicka dig vidare hit

Kommentarer

Mest läst: