Tjej of the day - Bella


Det finns inget jag hellre vill göra än att hylla denna tjej och ändå finns det inte mycket jag har gruvat mig för så mycket som att göra det. Märkligt men sant. Men den enda anledningen till detta är faktiskt att det finns så otroligt mycket jag vill hylla med henne att jag är orolig att jag ska glömma något.

Bella, eller Daniella som hon egentligen heter. Min tidigare chef och min vän, jag hoppas jag får säga så Bella, för numera finns du under min kategori vänner även att vi inte träffas så ofta.

Jag har aldrig, och då menar jag aldrig, träffat en rakare person än du! Och den egenskapen är den jag värderar absolut högst hos dig. Jag vet med tusen procent säkerhet att du aldrig skulle ljuga eller välja att linda in sanningen. Du säger det du tycker och det uppskattar jag oerhört mycket.

Jag har haft många chefer och många fantastiska chefer. Men du är den chef som haft det absolut största hjärtat och omtanke om din personal trots att jag under min tid med dig som min chef var uthyrd konsult. Dina veckobrev, blombuketten vid nya uppdrag eller annat att uppmärksamma och den kontinuerliga uppföljningen öga mot öga, inte via telefon eller mail, trots att vi inte ens befann oss på samma arbetsplats. Den var du fenomenal på.

Du vågar misslyckas och du vågar berätta om det.
Du vågar chansa och du gör succé.
Du sticker ut och märks och det är så härligt.
Du inspirerar andra att våga.
Och du gör det vi kvinnor borde bli bättre på. Du stöttar andra kvinnor att bli lika framgångsrika eller kanske till och med mer framgångsrika än du själv.

Bella, jag har sagt det för och jag säger det igen, du är en fantastisk inspirationskälla!
Och hennes härliga blogg, den hittar ni här.

                                                                                                                                                                
Vill du läsa fler Tjej of the day-hyllningar, klicka dig vidare hit

Kommentarer

Mest läst: