Tjej of the day - Therese Lindgren

Jag har ofta bestämda åsikter men jag är också den absolut första att ändra mig om jag får bevisat för mig att jag har fel. Dagens Tjej of the day skall jag vara ärlig och säga att jag dömde ut innan jag gav henne en chans. Men jag har ändrat mig! Anledningen till att jag egentligen kom att tänka på Therese just idag, för det handlar om You Tube-fenomenet Therese Lindgren, är egentligen en post som dök upp i mitt Facebook-flöde under dagen. Den träffade mig rakt i mammahjärtat.


Det är en kollega till mig, om än i en annan profession, som uttalat orden ovan. Och de är smärtsamt träffande. Mitt stora hjärta har nu upptäckt You Tube, något jag själv knappt upptäckt ännu men fått sätta mig in i på senare tid. Hon kollar på Jocke o Jonna, Gustav o Johanna och Therese Lindgren. Än så länge ganska oskyldigt, inga egna profiler på de sociala medierna och så vidare. Men även dessa kanaler känner jag ett stort behov av att ha koll på. För att veta vad hon får veta när hon tittar. 

Jag är övertygad om att Åsas ord här ovan kommer att vara sanna den dagen min lilla dotter själv är förälder, vi kommer att komma till ett helt annat sätt att begränsa innehåll och ålder på internet. Men ännu är vi inte där. Och då är det bra att de idoler som våra små följer tar upp ämnen som är viktiga på ett bra sätt. Som Therese. För någon kväll sedan när jag kikade igenom de senaste inläggen i min jakt på koll dök denna video upp. Jag vet inte om jag andades under de dryga elva minuterna. Jag tittade, tårarna trillade och jag kände en förtvivlan över att videon måste göras men en tacksamhet att den är gjord. Tack Therese!Vill du läsa fler Tjej of the day-inlägg klickar du dig vidare hit.

Kommentarer

Mest läst: