Tjej of the day - Linda


Det har återigen blivit dags att hylla en tjej som jag inte känner så väl. En bekant. En tidigare leverantör. Men i en relativt liten stad som Linköping ändå är och i en liten bransch som telekom definitivt är så känner man ganska snart till lite om alla och det mesta.

Linda ligger, troligen utan att veta om det, bakom ett av de mest lästa inläggen här i bloggen. Det som handlar om min hälsoångest - När livet vänder. I april 2013 delar hon med sig på ett av våra sociala medier om en sorglig familjehändelse och den ger upphov till att jag sätter mig ner och skriver raderna i inlägget ovan.

Jag har haft förmånen att få jobba relativt nära den här tjejen och det som slår mig när jag tänker på henne är att det liksom är stört omöjligt att inte få massor med energi i hennes närhet. Det är fortfarande hennes röst man hör när man ringer flera av numren inom Region Östergötland och hamnar i kö och bara det ger liksom energi.

Men det absolut coolast i mina ögon, det häftigaste man kan göra, det är att följa sitt hjärta. Och det har hon gjort. Följt sitt hjärta och flyttat över ett helt hav, nästan till andra sidan jordklotet. Det mina vänner, det borde fler göra. Följa sitt hjärta alltså.

Linda, du är en stor inspirationskälla! Grym är vad du är!

                                                                                                                                                                
Vill du läsa fler Tjej of the day-hyllningar, klicka dig vidare hit

Kommentarer

Mest läst: