Om Ole och Glossybox och sånt

[Inlägget innehåller reklamlänkar]Minns ni mina funderingar kring upplevelserna på ansiktsbehandlingen häromsistens? Att Nivea är min bästa vän?! Jag har hittat en ny. Och han kommer att ruinera mig.

Han heter Ole Henriksen och han höll på att orsaka mig en hjärtinfarkt häromdagen.

Jag är sedan en tid tillbaka Glossybox-prenumerant. Hälften av det som kommer i den lilla lådan varje månad vet jag inte hur man ska använda. En fjärdedel är färger jag inte i normala fall eller i dagsljus skulle kunna applicera på min hud utan att se ut som en påskkärring och så den återstående fjärdedelen - den som är små guldkorn som jag oftast förälskar mig i och vill fortsätta använda.

Och här kommer han in i bilden. Ole. För någon månad sedan fick jag små miniflaskor av hans kräm och serum i min låda och en kväll här för leden tänkte jag testa på det efter min vanliga rengöringsrutin. Och herre min skapare! Vilka produkter. Det går faktiskt inte riktigt att förklara hur det kändes men det var som himmelriket ungefär. Glad i hågen över att ha hittat ett märke annat än Nivea som jag gillade surfade jag in för att eventuellt klicka hem. Jag får nog ta och köpa en lott och vinna drömvinsten först bara.

Med det sagt kan jag varmt rekommendera att testa på Glossybox. Klicka bara in på denna länken och beställ. Då får du dessutom 20 procent rabatt på din första box - inte fy skam.

Kommentarer

Mest läst: