Tjej of the day - Susanne

Jag är ganska övertygad om att jag någon eller ett par dagar under de 364 dagarna detta projekt skall hålla på kommer att ha fullständig idétorka och inte alls vet vad jag skall skriva eller om vem. Idag är inte en sådan dag. Idag är valet så självklart. Idag skall en kvinna hyllas som verkligen hyllas bör. Vi kan låta det vara så och gå vidare. Den som vet, vet.

För exakt sex år sedan idag började jag på mitt nuvarande jobb. Min dåvarande kollega gjorde allt för att sätta mig in i rutiner och omständigheter. Såsom leverantörer till exempel. Han berättade bland annat om kundkoordinatorn på TDC. Hon var bestämd. Han hade bokat tid hos henne till mig. Jag skulle få komma ner och få en genomgång hur det funkade. Framför mig såg jag en dam i övre femtioårsåldern med en stram grå knut på huvudet och glasögonen på nästippen. Några dagar senare träffade jag henne vid vårt första driftmöte. Med filofaxen i högsta hugg kom hon instormande och  vi fann varandra omgående skulle jag vilja säga. Bästa Susanne.


Och på den vägen är det. Sex år senare har du hunnit sluta på TDC och skriva ett så långt och vackert avskedstal till oss alla på Facebook, så långt att vi knappt ens hann läsa klart och torka tårarna innan du var klar med din dröm och din trädgårdsmästarutbildning och var tillbaka vid rodret på TDC och styrde skutan i hamn i ett av de tuffare projekten på senare år.

Emellan varven har vi hunnit med både luncher och AW:s och så för snart ett halvår sedan bytte du sida och kom över till vårt team. Du sprider glädje, galenskap och trivsel. Du är rak och vågar säga ifrån. Får oss andra att tänka till. Utöver det har du en liten byrå på ditt skrivbord och fler färgpennor och block än till och med jag har och en svart bok, med svåra ord i. Såsom software token. Och så är du en riktigt riktig klippa, glöm aldrig det!

Nu min vän. En liten kavalkad av bilder från de senaste sex åren. Och många fler år och många fler bilder ska det bli. Love U.

Lunch maj 2015
Ny på jobbet oktober 2017.
Daniel lär dig allt han kan :-)

AW oktober 2017
  
Kundråd januari 2013

Födelsedagstårta maj 2013

På event i Stockholm oktober 2014

Jo... kort och gott januari 2015

Och så AW för bara några veckor sedan.

För att läsa ytterligare hyllningar klicka dig vidare hit.

Kommentarer

Mest läst: