Att fylla 40


Den kom och gick och ett år äldre blev jag detta året också. Jag har påbörjat mitt fyrtioförsta år.
Vilken boost det är att fylla år. Känner mig otroligt tacksam för all uppvaktning. Och för att återigen citera min kloka vän Bird så vill jag påpeka hur viktigt det är att inte se födelsedagen som ett steg mot en högre siffra i kategorin ålder utan som möjligheten att fira att just jag, eller just du, fick äran och möjligheten att födas och leva. Möjligheten att fira livet!

Min dag började med skönsång av två små hjärtan och en sambo och fina presenter. Gokaffe, bling-blingstrumpor och en hett önskad Daniel Wellington-klocka.

Fortsatte sedan med jobbdag och uppvaktning även där. Fina kollegor hade samlat ihop till ett presentkort av det lyxigare slaget och nu ser jag fram emot att boka in nåt riktigt avkopplande på p.a.u.s. Och så slet sig min älskade Johanna ifrån sin arbetsplats och kom upp med rosa bubbel.

Hemma väntade en vacker bukett blommor från Maja och Carl och efter våffelmiddag (mitt absoluta måste på födelsedagen) plingade det på dörren och J´s moster Ann och hennes man tittade förbi med en flaska rött och grattis.

Och utöver detta alla fantastiska hälsningar, IRL, på SMS, via samtal och på FB. Ord som rör till tårar. Jag är så tacksam!När barnen somnat sjönk jag ner i soffan med ett glas rosa bubbel. Summerade och funderade. Kanske blir även de tankarna ett inlägg vad det lider. Och som avslutning på dagen avnjöt jag veckans favoritprogram. Nu mina vänner börjar ett nytt kapitel.


Det kapitlet börjar med en riktigt lat lördag. J hämtade barnen tidigt i morse. Själv sitter jag om en halvtimme bänkad med kaffe och macka till premiären av Vinterstudion. Lite senare ska jag försöka mig på att summera vår New York-resa i text och bild och i övrigt tänker jag nog mest ligga raklång i soffan och lyssna på regnet som smattrar på rutan. Livet mina vänner. Livet!

Kommentarer

Mest läst: