Att summera en februari

När februari summeras vill jag summera den med två saker. Vänner och barnen! Det lovar jag mig själv de kommande tjugonio dagarna.
Så såg jag fram emot februari när jag just hade summerat en januari. Och nog blev det mycket barn allt - till min stora förtjusning. Sjuka barn, nästan friska barn och helt friska barn. VAB, VAB och så lite VAB. Flera planerade dejter med de där vännerna jag såg fram emot att träffa fick ställas in men jag fick ändå möjlighet till en sushi-lunch med Johan och en spontankväll med min kära sambo när mitt tilltänkta sällskap låg hemma nerbäddad. Det blev en riktig VABruari i år.
Nu har jag just rivstartat mars med date med älskade Lina. Pinchos, god mat, bubbel, vin och drink som kan beskådas här ovan blev resultatet. En bra start på mars, nu fortsätter jag på samma spår resten av månaden. Vänner och välmående blir mina löften för mars tillsammans med mer kvalitétstid med mina små hjärtan såklart. Så får vi se vad det stod för när månaden är slut om trettioen dagar.


Kommentarer

Skicka en kommentar

Mest läst: