Rivstart 2016 vecka 2 - ur fas ur fas ur fas

Jag kan inte riktigt svara på vad som hände men denna veckan har jag varit helt ur fas. Som om det inte existerade någon Rivstart. Nej - jag har inte gått helt bananas, inte stoppat i mig mängder med onyttigheter, men jag har inte heller tänkt på att vara nyttig. Jag tror att veckan i det närmaste skulle kunna ses som en helt normal vecka - om jag inte hade haft runt 20 kilo att bli av med vill säga...

Veckan bestod av jobb både dag och kvällstid de dagar jag inte hade mina små knottar nära. Torsdagen blev det VAB för mitt lilla hjärta. Och senare på kvällen premiärjympa med mitt stora hjärta. En sen kväll krävde lite mysigare morgon än det först var tänkt och fredagen började med pyssel i senaste Prinsess-tidningen och hemma frukost istället för att stressa iväg till förskola och jobb.

Efter sushimiddag i fredags spenderades lördagen med min absoluta favoritsyssla.


En kaffe eller flera, förskolans bokföring, den egna ekonomin och en hel massa andra papper och administration att hugga tänderna i. Jag har lagt min sista budget för Vic´s förskola och förberett de sista betalningsplanerna. I mars är det dags att kliva av från uppdraget som kassör som jag haft i tre år då. Det kommer bli tomt men det kommer också att finnas massor med tid att göra annat med.

Lagom till att ögonen började anta en fyrkantig form var Andreas klar med middagen som käkades framför På spåret på SVT Play. Kära nån - hashtag foodporn är inget jag brukar använda mig av men här var det nära.


Hemmagjorda burgare smaksatta med vitlök och whiskey, toppat med chevré, valnötter och honung. Serverat med sötpotatispommes och chilibearnaise och en gnutta rött vin! Livet på en pinne det!

Söndagen spenderas med städning, tvättning, ärenden, veckohandling och planering inför veckan. Nästa helg har jag mina små hjärtan här hos mig. Men innan dess lever jag här och nu. Med en kopp kaffe och Vinterstudion uppkrupen i soffan. Exakt så!

Kommentarer

Mest läst: