Tack Kamprad

Sovmorgon till 9 dagen till ära. Herregud så välbehövligt. Det stora hjärtat hade redan hunnit ut innan jag vaknade och hon passade sen på att hänga med mormor resten av dagen. Övriga familjen begav sig till IKEA för lite shopping men först obligatorisk köttbullelunch. På papptallrikar! Jodå, restaurangen byggs om och det var ju inte en dag för tidigt. Tack för det Ingvar. Och tack för att du inte håller stängt denna röda dag i almanackan. Det var en perfekt dag att shoppa loss på.

Ingvar Kamprad, denna legend. En drömgäst vid middagsbordet om jag skulle få chansen. Vilket imperium han har byggt upp denna man. Jag är nyfiken på att veta om alla skrönor om den gamle gubben stämmer. Som till exempel att han är för snål för att handla påsar när han är på affären och därför tar med sig egna. Och by the way, lite onödigt vetande, vet ni vad bokstäverna i IKEA står för?


Kommentarer

 1. Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd
  //T

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu fuskade du, eller hur T? ;-)

   Radera
 2. Enkelt! Det har jag kunnat sedan Tomas Ledin var med på Peter Settmans och Fredde Granbergs talkshow och fick frågan där från en i publiken! :-) (ca 15 år sedan?)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: