Påsken som gud glömde - eller nåt

Himmel hörrni - nästan 40 graders feber är då sannerligen ingenting att sträva efter visade det sig. Men det var inte så påsken 2015 började...


Påsken började med skärtorsdag och en helt vanlig dag på jobbet och därmed en helt vanlig frukost med det stora hjärtat. Här lite frukostkonst dagen till ära.


Långfredagen bjöd på vackert väder, familjen på Kolmården och därmed fri möjlighet för mig till både städning och motion. Tre komma fem kilometer i strålande sol och något ändrade vyer mot förra året. Dessa helvetesmaskiner över allt...


Påskdagen vaknade jag med halsont men höll mig på benen. Och påskharen kom minsann på besök. Tänk att påskharen kan alfabetet, visste ni det? Jo då - den går inte efter postnummer. Där har ni förklaringen till att den kom nåååågot senare till V än till Charlie trots att de bor på samma gata! 


Påskharen kom till lille B också - och NEJ, Vic undrade inte över att B kom före C i alfabetet.


Och vid slutmålet på skattkartan som påskharen lämnade hittades inget mindre än fullständigt helgalet spel att spendera tiden med fram till middagsgästerna anlände.


Med familjen på besök och lite italienskt bubbel kan man glömma vilket halsont och vilka feberkänningar som helst.


Det kan man även göra när lilla hjärtat måste hitta koden till Barnkanalens Superlördag. Då beger man sig till Valla och fotograferar - så det så!
Sen går man hem och däckar och vaknar ett par dygn senare. 


Då har tydligen halva gräsmattan invaderats av ett flygande tefat och ungar och grannar därtill!
Men vad gör väl det när man är feberfri och åtminstone halvvägs tillbaka till livet igen.
Om ni kan så undvik febertoppar. Nu kommer våren!

Kommentarer

Mest läst: