Det blev lyckat

En eftermiddag på försommaren, den sjunde juni närmare bestämt mötte jag upp Lina på Storan för en hel massa tjejsnack och rosé. Kvällen blev mycket lyckad och hade det inte varit för att jag hade en fru som fyllde år dagen efter och Lina en syster som tog studenten (och som hon skulle agera chaufför för) så hade nog kvällen blivit senare än vad den blev. Vi tog direkt beslutet att boka in en kväll till när vi kunde röja natten lång. Med två fullspäckade kalendrar blev datumet den tredje augusti. Alltså i fredags.

Det blev en riktigt lyckad kväll med rosé och räkmacka på Storans uteservering.
Servitrisen la ribban direkt när hon efter vårt första glas undrade om vi inte skulle ta in en flaska direkt och på den vägen är det. Lite senare tittade Linas kompis Helena och två kusiner förbi. Varav den ena, Therese, visade sig vara en gammal bekant och kollega.

Kvällen avslutades som sig bör på Mc D men innan dess hann vi röja loss till både ABBA, Linda Bengtzing och, om jag inte missminner mig, Sean Banan, på Harrys schlagergolv. Allt till min och Linas förtjusning och till stackars Helenas förskräckelse.

Det börjar bra, räkmacka och rosé
Ja sen blev det en flaska och lite iPhonesurfande då och då :-)
Solbrillorna åkte på när mörkret föll :-)
Och kvällen avslutades på McD. Lina och Helena in action!

Fler bilder hittar ni hos Lina.
Tack för en kanonkväll tjejer!

Kommentarer

 1. Ha ha ja Sean banan var det med,, :-)
  Tack för en jättekul kväll. Det gör vi om snart!!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack själv Cornelia!
  Det var kul att träffas :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: