Jag gör ett undantag...

Nej, jag bloggar egentligen inte just nu. Men idag ska jag göra ett undantag. För att jag känner för det! Och för att jag har något uppiggande att dela med mig av.
När jag slösurfade runt lite på fejjan så dök denhär statusen upp:


Detta är bara en i raden av alla de klockrena livsnjutarstatusar som den här mannen levererar året om och speciellt sommartid.
Mannen - ja jag kallar dig det Martin - är Martin Pettersson. Han bor här i Linköping och han finns från början på min FB för att vi en gång i tiden hade gemensamma bekanta... kan man säga...

Vi har diskuterat både schlager och historia över ett och annat glas alkohol och ibland i Mello-tider dyker det upp ett litet meddelande från livsnjutaren.

Förra året när jag jobbade på 24Corren så skulle det göras ett inslag om årets slappaste dag som brukar infalla onsdag vecka 29. Carolina som var reporter på tidningen hade hittat en kille hon skulle träffa som kunde symbolisera den dagen och ville ha med sig en TV-reporter ut. Killen hette Martin sa hon och han hade en kolonilott.
- Martin Pettersson, utbrast jag! Vilket klockrent case. Detta kan inte bli annat än bra.

Det blev Anna hos oss som gjorde reportaget och för att ni ska förstå tyngden bakom orden i FB-statusen ovan så tycker jag att ni ska titta på inslaget här. Håll till godo och njuuuut! Såhär fungerar en livsnjutare!


Kommentarer

Skicka en kommentar

Mest läst: