Om dagarna fram till Rivstart 2011 - 2.0

Som jag nämnt tidigare är det flera av Rivstartsdeltagarna som redan kört igång. Själv lunkar jag på i mitt semestertempo. Detta är ju faktiskt min semester eftersom sommaren hittills varit fullspäckad så lite måste jag få njuta. Men för att inte få en allt för tuff start den 22 augusti har jag ett par punkter på mitt schema som ska uppfyllas under de kommande veckorna:

 • Träningsstart - och då snackar vi styrketräning på gymmet i närheten samt promenader
 • "Bramat" i veckorna - alltså ingen snabbmat - hemlagat!
 • Inget gotte i veckorna - inget godis, inga kakor
Det borde jag väl fixa och förhoppningsvis så har jag då stått still och inte gått upp en massa - kanske till och med gått ner ett par hekto. I 14 dagar, från och med nu på måndag, gäller dessa regler sen blir det andra bullar som det så käckt heter! Hur gör ni?

Kommentarer

 1. Det låter som att du har en bra planering. Jag har redan börjat min viktresa, men inte uppnått några stora viktras:)Jag ska fram till rivstarten fortsätta på inslagen bana samt fundera ut hur jag kan hitta mina högra växlar så att jag uppnår mitt viktmässiga mål som jag satt upp för rivstarten - för nu vill jag ha lite sifferresultat också.

  SvaraRadera
 2. Jag hänger gärna med i rivstarten om jag får
  Tänker gå ner 8 kg men även få igång motion under rivstarstiden

  Myra

  Nogg.se/myranslivsresa

  SvaraRadera
 3. På åtta veckor vill jag gå ner 6 kg :)

  Mvh, pernilla be

  SvaraRadera
 4. Du har gjort en bra planering :) Men hur gör du sen då? Jag behöver alla tips jag kan få..för så som du planerat har jag kört förut då jag gick ner. Men nu har jag legat plus minus noll alldeles för länge. Jag väger nu ca 85,5 kg och mitt delmål har varit länge att komma under 80. Så det blir mitt mål under dessa veckor som Rivstarten är. :) Kram

  SvaraRadera
 5. Jag började min vikt-och motionsresa i samband med att jag blev uppsagt efter 40 års yrkesliv nu i midsomras.
  Försöker motionera varje dag, jogg, bungpump, raska promenader med hundarna etc.
  Den absolut viktigast förändringen jag har bestämt mig för nu är inget mer lådvin! Att njuta av en flaska gott vin lördag eller söndag tillsammans med gubben är OK, men lådvin är numer förbjudet!
  Det ska bli spännande att följa alla i Rivstartsresan!

  SvaraRadera
 6. Jag har börjat lite försiktigt. Nolltolerans vad det gäller godis. Har mina uppehåll imellan åt. Ibörjan av året körde jag 4månader utan godis och snacks.. Nu tänte jag köra 4månader till. Så fram till december. Jag drar också ner på potatis, ris och pasta och väljer bara att äta de på helger. Nu i höst blir jag spinninginstruktör och kommer träna mycket konditionspass för det tycker jag ör roligt. Så - 7 kg t o m 1 november är mitt mål. Dessa 7 kg är "bekvämlighets" kilon som smugit på mig de senaste tre månaderna så de kommer gå snabbt att bli av med hoppas jag. Morgon promenader is the shit! :)

  SvaraRadera
 7. Om en vecka, da jag slutat jobba, sa kommer jag sätta igang med en veckas nollning och även försöka komma igang med nagon typ av fysisk aktivitet. Sedan fortsätter jag förhoppningsvis sa under Rivstartsperioden. Kanske inte med nollning, men i alla fall bra mat. De senaste manaderna har varit katastrof...!

  SvaraRadera
 8. Ärligt talat har jag inte tänkt annat än 22 augusti... Å andra sidan så har jag tränat en del under semester och haft perioder då jag inte ätit vad som helst. Helt lätt är det inte under semestern då det ska socialiseras.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: