En helt vanlig dag

Det har varit en hemmadag idag.
En dag när jag borde ha pluggat mer än vad jag har gjort, till mitt försvar är den aktuella kurslitteraturen på engelska. Det är egentligen ingen svår engelska, men det tar tid att ställa om sig och det känns helt enkelt bara onödigt och jag gillar det inte!

Morgonen började klockan fyra när vi sövde om lilla V, hon har börjat vakna vid den tiden för att äta och nu gör vi en kraftansträngning för att komma ifrån det. Efter mycket gråt och tandganisslan och två halvdöda mammor vid fyrasnåret så somnade hon till slut om och sov till sju. Upp och hoppa och göra grötfrukost. J kom upp en dryg timme senare och då satte jag igång med plugget men det blev inte mycket gjort!

J och V var på babysim så jag hade egentligen all tid i världen. Skäms på mig.

Efter lunch begav vi oss ut till Tornby för att kolla på lite inredningsdetaljer till lilla V´s rum. Hittade endel men inte andra. De har vi hittat på nätet nu ikväll istället. Vad vore man utan nätet. Där finns ALLT!

Jobb är inbokat i helgen. Jag ska få återse mitt kära 24Corren. Ska bli kul, men lite nervöst. Får ta fram lite manualer och anteckningar och försöka minnas.

Nu däremot är det dags att knoppa, det är Kalmar-dag imorgon och klockan ringer fyra. Var nyss inne och tittade på min söta lilla sovande dotter. Får inte träffa henne förrän imorgon eftermiddag. Känns som ljusår bort!

Vår underbara lilla tjej, eller inte så liten längre. Från att skakigt ha rest sig upp och drösat i golvet första gången på åttamånadersdagen den 20 april så gör hon nu inte annat än och reser sig. Mot kökspallen, mot elementen, mot gåstolen, mot soffbordet, i spjälsängen, mot diskmaskinen, mot sin lilla rosa fåtölj, allt som är i bra höjd tar hon tag i och reser sig mot. Och rullar inte gåstolen allt för snabbt framåt så traskar hon på några steg. Vår duktiga lilla underbara V.

Så, du har jag skrytit färdigt. Nu kryper jag ner.
På återhörande!

Kommentarer

Mest läst: