Har du gått ner 100 gram margarin eller mer?

Såhär efter att veckans resulatet på vågen har visat sig och är ett faktum är du kanske himlastormande glad, bara nöjd eller fruktansvärt besviken.

Gick du "bara ner" 0,1 kg eller "bara ner" 0,6 kg eller "bara ner" något annat kiloantal som du helt enkelt inte är nöjd med. Prova att tänka dig de där till exempel 0,5 kilona som 500 gram margarin...Hur kändes det?

Kommentarer

 1. ja men precis den metoden kär jag när det känns motigt att "bara gått ner 0,2". Vem vill trycka i sig 200 gram Milda? :S

  SvaraRadera
 2. Just sådär har jag nu på sistone börjat tänka om mina nedgångar då det känns surt att vågen inte visade mer och då blir det mer konkret på hur mycket man faktiskt tappat :-)

  Veckans minus blev 0,9 så sedan starten har jag då tappat 2,3 kg :-)

  SvaraRadera
 3. tack! precis detta inlägg behövde jag nu. jag är tyvärr en sådan som tänker "bara" -0,7. men usch va äckligt det är att tänka på 0,7 kg margarin, så å va skönt att det inte längre finns på min kropp.
  tusen tack för att du är så bra!
  //elinb

  SvaraRadera
 4. precis vad jag behövde höra. TACK!

  SvaraRadera
 5. Rapporterar dagens resultat och det var 0,1 ner.

  SvaraRadera
 6. Klokt tänkt! Nu känns det genast lite "häftigare" att ha gått ner 0,4 kg :)

  SvaraRadera
 7. Tack, det var precis detta jag behövde höra.

  Se det så så är ju min viktnedgång denna veckan bra.

  SvaraRadera
 8. Tack kära syster du ska veta vad detta har hjälpt mej!Älskar att räkna kilon i synligt fett.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Betydligt bättre faktiskt! =)

  Och det behövdes faktiskt. Fick en trist, dock peppande, kommentar idag. Inbillar mig att min viktuppgång de senaste åren inte synts men det är ju fel såklart. Men nu ska den bort!

  Mat och träning går bra så nu ska bara vågen samarbeta lite mer också. Jag är sån som vill se snabba resultat för att behålla motivationen tyvärr...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: