Du anonyme

Som jag skrev i mitt föregående inägg behöver man inte ge sig till känna med namn, blogg och skostorlek för att gå med i Rivstart 2011. Dock insåg jag nu att det är bra att man har någon form av identifikationssätt när de gäller resultatrapporteringen.
Så du Anonyme som kommenterade såhär:

Ge dig till känna med någon form av identifikation. Kanske ett påhittat alias som du kan använda dig av när du rapporterar din vikt varje vecka.

Kram och pepp

Kommentarer

 1. Hej! Kalla mig Anna :) Kramis

  SvaraRadera
 2. Vill bara önska er lycka till med er rivstart, jag kommer av olika anledningar inte att delta i år och det är egentligen synd för din rivstart Cornelia har hjälpt mig igång och raka vägen in på rätt spår de senaste två åren! Kommer sakna er alla och kännslan i att bli peppad av andra och att själv peppa!!! Lycka till , jag kommer följa er resa!

  SvaraRadera
 3. hej hej, hittade hit av en slump igår, men när jag börja läsa så tror jag det va mening att jag kom hit. Hade själv tänkt att "rivstarta" det nya året och ta mig ner i vikt, men nu blev det så mycket roligare när jag hittade dig och alla andra som oxå ska göra det.
  fick våran andra son för 7 veckor sedan och har 6kg kvar + de 2 kg som finns kvar sedan första sonen!
  Så... mitt mål är -5kg på dessa 8 veckor.(totalt mål är 10kg) Ska testa lchf (så strikt som möjligt), har aldrig tidigare testat det. vikt nu 60kg

  ååå nu bara längtar jag tills 3:e jan.

  Kram kram
  elinb

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: