Dag 12 av 43 - allt från öronåkommor till solstolar med parasoll

Vaknade i morse och trodde att någon hade placerat mig inne i en burk under natten som gått. I alla fall den högra delen av mig. Det tjöt högt i örat och hörseln var kraftigt decimerad. Kändes alltså som att jag hade en glasburk över höger öra. Ingen angenäm upplevelse. Så efter frukost knatade jag in och la mig i sängen helt enkelt. Jag är ledig idag - blev klar med min radiouppgift igår så dagen idag spenderar jag som jag vill.
Hade egentligen tänkt utföra en hel massa ärenden men det kändes avlägset i morse. Ringde helt enkelt vårdcentralen och bokade in ett besök under eftermiddagen. Sedan kröp jag ner under täcket igen.

Men datorn är det svårt att hålla sig ifrån så efter en stund så kröp den fram. Och tack och lov för det. Där hittade jag ett mail som kungjorde att texterna i rättsjournalistik med betyg fanns att hämta i receptionen på skolan. Receptionen är stängd på fredagar och jag ville inte vänta till måndag med att veta så det var helt enkelt bara till att kliva upp ur sängen och bege sig ut. Så va fasen - lika bra att göra lite ärenden då också. Jag hann med att lämna lite grejjer till Stadsmissionen, vara på Ford och kolla lite på vårt däck som envisas med att ta i där fram på hjulhuset, jag var på tippen och slängde en gammal dator och så hann jag med att åka till Rusta och handla en liten solstol till J inför sommaren och solen. Vad hon än säger så kommer hon varken att vilja eller kunna sitta i gassande sol i sommar och därför kan en sån behövas.

Ja och så har jag hunnit vara hos doktorn också nu. Vet inte riktigt vad jag trodde att han skulle hitta där inne men nåt som satt i vägen i alla fall kändes det som. Han hittade en utbiktning på trumhinnan! Det kan man få om man har flugit eller om man har varit förkyld. Jag har inte flugit och jag har inte varit förkyld. Skumt. Frågade vad han trodde det kunde bero på annars. Har ingen aning fick jag till svar...
Cool doktor. Precis så cool så att jag inte blev orolig att jag hade någon mystisk sjukdom i örat! Bra. Nu skall jag medicineras i en vecka - med nässpray! Specialnässpray som är hämtad på apoteket!

Och när jag ändå var på Apoteket slank jag in på ICA och inhandlade Amelia som jag ska krypa ner under täcket och läsa om en stund, sjukling som jag är! :-) Ha en fin dag allesammans!

Kommentarer

  1. Gumman jag har ju helt missat att ní ska bli tre!!!!
    Stort grattis till er båda. Förstår att det känns jättestort.
    Hoppas nu att örat blir bättre och ta hand om er nu.
    Kram kram Lina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: