Kaffe o steg


Godmorgon. Har tagit sovmorgon. Kaffe på sängen har jag fått nu. O kolla vad jag hittade. Min stegräknare. Den åker på! Det var längesen men nu är det dags. Kram o pepp

Kommentarer

 1. Vilken saknad jag fick efter stegräknaren nu....
  ha en bra dag i snökaoset
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Gomorron! Min stegräknare ligger alltid i fickan. Det var länge sedan jag skrev upp antal steg någonstans, men jag kollar på den varje dag.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Kan du förresten ändra min vikt i Rivstarten till -10 kg? Jag pulvrar ju nu och det går fortare så jag är ju mer än halvvägs till de -5 som jag satte upp från början...

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag har gått ner 2 kg på tre dagar nu, men jag väger mig igen lördag morgon o då får du rapport från första veckan =)

  SvaraRadera
 5. Hej Cornelia! Eftersom jag redan har kört en vecka med pulverkur, samt eftersom jag åker på en liten resa imorgon, så kommer jag rapportera min vikt nu. Hoppas det går bra! Jag har faktiskt tappat 4 kg, men då innefattar det naturligtvis en hel del vätska. Det första kilot var nog den där pizzan jag åt dagen innan, haha, så jag säger 3 kilo istället. Ush vad krånglig jag är!
  3 kg av 5 kg alltså! Jag borde väl öka min målsättning, men jag väntar med det.
  Nästa gång jag rapporterar min vikt till dig blir nästa söndag eller måndag!

  SvaraRadera
 6. jag såg till min förskräckelse att det var slut på batteri i min stegräknare.. å inte fanns det att köpa på coop heller.. måste inahandlas imorrn.

  SvaraRadera
 7. Ja jag borde nog också ta och leta upp min. Dags att börja GÅ. Hoppas jag hittar den bara.
  Go go go!!
  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: