En sammanfattning av dag 4 - Rivstart 2010

Idag tänkte jag inte fastna framför datorn hela kvällen.
Därför tänkte jag stänga av den, typ alldeles snart.
Det innebär att jag vill sammanfatta dagen och kolla hur ni har haft det.
Det innebär också att jag måste fylla i min Håll Koll på GI-viktkoll, så nu har jag gjort det.
Alltså kan jag inte äta mer idag hur mycket jag än vill :-) Smart!

Dagen var det då jag...
Vi kan ju börja med Håll koll som ser ut som följer.
Ingen clementin idag. Det blev kolisarna glada över.
Det ser ut som att jag har ätit alldeles för lite. Jag tror inte att jag har gjort det. Jag la in mitt lilla motionsapass och då slog B-staplarna i höjden.
Vi var ute på rask och ganska bökig promenad i snövädret i 1 timme och 40 minuter, ca 7 km. Det blir lite motion av det. Kallt var det, men skönt också.

I övrigt har dagen varit stillsam. Två timmars examiniation på en filmanalys. Den film jag analyserat var The proposal med Sandra Bullock. Ja, jobbígare uppgifter har man ju haft genom tiderna. Det är en film jag älskar så det var ingen direkt uppoffring att se den. När jag däremot hade sett den några gånger både fram och baklänges inkl. alla bortklippta scener och med regissörernas egna kommentarer, ja då började det bli lite långtråkigt men jag ska inte klaga.

Det är snart kväller och kl 20:00 på SVT1 är det ett program jag inte kan missa.
Då drar det igång. Melodifestivalscirkusen. Henrik Johnsson ska presentera startfältet lite närmare och även programledarna och snacka om vägen till Oslo. Ja min svaghet för Melodifestivalen kommer även att märkas här, stundtals. Det var ju faktiskt det intresset som var anledningen till att den bloggen tillkom en gång i tiden, men det var det var längesedan och ingen som minns, knappt jag själv. Vill man ha mer av Mello (som det kallas i de inre kretsarna) och allt som även har med Eurorvision song contest att göra ska man besöka min goda vän Pierres blogg. Där snackar vi Mellonörd :-) I posítiv bemärkelse vill jag tillägga!

Nu mina vänner är det dags att stänga av för idag.
Dagarna går och jag ser mycket spänt fram emot att resultaten från vecka 1 ska börja ticka in. Det första fick jag idag. Från Jessica - minus 2,5 kg på bara en halv vecka! Ja nu gäller det att vi ligger i brudar!
Kram och pepp på er alla!

Kommentarer

 1. Tjena snyggis! Jsg väger mig på måndagar. Så du vet att mitt första resultat kommer inte förrens på måndag!
  Kram&pepp!

  SvaraRadera
 2. Tjuvvägde mig i morse och vågen visar +???
  Är det så att man samlar på sig vätska vid träningsvärk???

  SvaraRadera
 3. men jaaa!!! snart är d ju schlagercircus! yeay

  SvaraRadera
 4. Haha... tur du lade till det där med positiv bemärkelse. ;-) Har jobbat stenhårt med bloggen de senaste dagarna för att få till de sista detaljerna i den nya designen. Kan jag inte ha den största schlagerbloggen så ska jag åtminstone ha den bästa. ;-) Snart dags att dra ner och hämta kebabrullen tills man ska bänka sig framför tvn kl 20! Kram så länge!

  SvaraRadera
 5. Jösses vilken mastodont-promenad!! Jag är djupt imponerad av att du gav dig ut i det här vädret!! Tänkte höra om du har några tips på GI-vänligt snacks och hur mycket man kan mumsa i sig av detta (är i desperat behov nämligen...) Kram

  SvaraRadera
 6. Jessica otroligt fina resultat kommer jag aldrig i närheten av men jag fick en ganska bra start i alla fall. -0,6 kg denna vecka. Peppkram

  SvaraRadera
 7. Mitt resultat kommer på måndag! Visst ska det bli spännande att se hur det gått för alla? Inget dåligt result från Jessicar! Hoppas alla lyckas lika bra! Jag g liksom du ätetror att jag tror att jag liksom du äter fn vi för ite och då blir det ju inget bra resultat men vi får väl se!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: