Dag 41 av 121!

Jösses nu springer dagarna iväg. Rätt som det är skriver jag dag 121 av 121 i rubriken och då är det tänkt att vågen ska peka på 63. Det gäller att ligga i!

Helgen då?
Hyfsat tycker jag att det har gått.
Efter fredagens inlägg nedan traskade vi bort till min klasskompis Malin som bor ett par kvarter bort. Där kollade vi på Idol och åt grönsaksstavar och dipp. Och minsann slank det inte ner ett eller annat chips och lite vin. Men helt under kontroll så jag känner mig inte på nåt sätt missnöjd.

Igår lördag var datorn bannlyst hemma hos oss. Planen var en helmysig lördag i varandras sällskap helt utan denhär burken och det lyckades vi alldeles utmärkt med. Lördagarna i det Tonströmska-Erikssonska hemmet börjar alltid med Melodikrysset, så även igår. Efter det tog vi en lång promenad runt stora delar av Kalmar. Vi var ute i två och en halv timme. Vi inspekterade studiemiljöerna på de båda biblioteken här i stan och kunde konstatera att stadsbiblioteket luktade "gammal tant" medan högskolans eget bibliotek var mycket fräschare och dessutom hade mycket plats att sitta och plugga på!
På hemvägen besökte vi också Friskis och Svettis. Har ju funderat lite på att investera i ett träninsgkort under vintermånaderna när det är svårare att träna utomhus. Och jajamensan, det kändes kanon. Fräscht ställe med mycket olika pass att välja på! Träningskort kommer att inhandlas, inte denna veckan men nästa.
Veckan som kommer är fullbokad med plugg, arbete och därefter en tur till Kisa under helgen. Men veckan därpå blir det träning som gäller. Träning och pluggvecka!

Ja resterande delen av lördagen behöver väl inga närmare kommentarer. Vi laddade upp inför matchen med lite "sötfilm" - Mama Mia! Och vid åttatiden bänkade vi oss i soffan som så många andra. Jag hade inte så stora förhoppningar eftersom jag inte har så stort förtroende för landslaget just nu. Och jag fick dessvärre rätt. Det gick inte. Det konstaterade jag ju redan efter förra Danmarksmatcen om ni minns.
Jag var tvungen att trösta mig med lite glass. GB´s krossade choklad slank ner.

Idag är det en UNDERBAR slapp söndag!
Hur har ni det därute?
Kram och pepp på er alla

Kommentarer

 1. Hej min vän! Vi - JAG - har det sådär... har haft återfall igen och jag vetifan hur jag ska motivera mig själv att gå ner.. verkar omöjligt!!
  jaja.. du verkar trivas som student :)
  Vi hörs, kram!

  SvaraRadera
 2. Låter som du haft en riktigt trevlig helg! Det har jag också haft! Snart ska söndgaskvällen infinna sig och så är det en ny vecka igen, ja du tiden går verkligen fort!

  SvaraRadera
 3. Haha, jag känner igen det där med bannlysning av datorer. Jag och min sambo är totalt sanlösa, vi borde också införa datorfria dagar.

  Mitt lilla Café Con Amor ligger på Skanstorget 1, det ligger nära Vasastan och Haga, kan man väl säga. =) Brevid Bio Capitol, helt enkelt. Ha en skön kväll. Kram

  SvaraRadera
 4. låter som om ni haft en underbart trevlig helg..
  imorrn är det nystart för mig.. skulle ha varit förra veckan men det sprack.. jag bara måste nu.. fasen va dålig jag är på det här men jag har ju lyckat förut å jag bara måste... du är en sån bra inspirationskälla så jag ska hålla mig till din sida.. hihi.. kram kram kram

  SvaraRadera
 5. Underbart trevlig helg!

  Jag håller med om att det går fort på din nedräkning. Om jag inte hänger med, hur fort går det ju inte för dig?!

  SvaraRadera
 6. Hejsan!

  Tänkte tipsa om min populära JULBLOGG.
  Den har blivit utsedd till Dagens blogg hos en välbesökt bloggare och många har valt att länka till mig i sina egna bloggar! Inte dåligt va?!

  Bokmärk eller lägg till på Bloglovin´ för att vara säker på att inte missa all JULSTÄMNING den ultimata julbloggen bjuder på!

  Kom gärna med tips på vad du vill se mer av. Jag tar tacksamt emot juliga förslag!

  Vi hörs!

  Elin - Julbloggen ♥

  ;)

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig blogg du har. Vilket mod och vilket driv du har. Du kommer att lyckas med allt du företar dig. Jag önskar dej allt gott och massor av lyckönskningar på din resa. Ett steg i taget så når vi dit vi vill.

  Kram Emma

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg