Lördagsbestyr

Det blev en fullspäckad lördag till slut.
Det som skulle bli min plugglediga dag blev också min plugglediga dag, men ledig i övrigt? Knappast!
I morse tog vi en promenad innan frukost och krysset. Det gjorde vi igår också faktiskt.
Bra där!
Efter kryss och promenad begav vi oss ner till stan för lite shopping. Vi har varit nere på stan typ en gång sedan vi flyttade hit. Och så väljer vi att åka ner idag av alla dagar! Lönelördag! Och extremt mycket folk i regionen eftersom det är skördefesten på Öland just nu. Vi har ju alla möjligheter att åka ner på stan lite när som helst eftersom jag pluggar ganska oregelbundet, men nej då. Idag av alla dagar som sagt! Nåväl. Jag var på jakt efter en tröja och det hittade jag, en grå V-ringad på Esprit! Och vet ni vad jag hittade mer... Titta här till vänster! Kikade in hos Chrissan tidigare idag och hittade dethär inlägget om tre rosa ränder.

Kunde inte stå emot. Åkte till Team Sportia och inhandlade ett par. Är lite orolig att det är en storlek för litet men jag skall känna in dem lite här hemma och jag tror att de kommer att kännas perfekta. Hann med lite solning på hemvägen också, behöver få lite färg för och inte känna sig helt likblek!
Direkt efter shoppingturen åkte jag hem och började baka. Dinkellimpa och Kardemummabullar stog på schemat. Dinkellimpan såg länge ut att bli mer av ett mordvapen än en limpa men till slut blev den ätbar men inte mer... Gissar att det var lite för mycket mjöl. Men jag tog helt som det stog i receptet. Jag hittade det i GI in the city-boken. Är det någon mer som har den som har bakat det brödet???

Och så var det bullarna, de blev såklart helt OK. Nu är en uppäten, av sambon, de andra är nedfrysta tillsammans med en kardemummafläta och en kanelfläta.

Nu är det dags att krypa ner under filten i soffan och käka lite fruktsallad. Men innan jag slutar så skall jag visa en bild för
Malin.
Har lovat sedan länge att fotografera glassen som de säljer i Baronen här i Kalmar. Hemmagjord och med alla möjliga olika härliga smaker. Polkagris, pinacolada, limoncello, daim, japp, you name it. Uppmärksammade just att jag fått bild bara på fruktglassen, rackarns, de där glassorterna som är gjorda av olika godisar ser ju ännu godare ut, får ta en ny bild lite senare helt enkelt.
Over and out
Kram och pepp

Kommentarer

 1. Kul att jag kunde inspirera till ditt skoköp!
  har gått i mina hela dan idag och de är supersköna.
  Killen på TS sa att det var en bra sko till ett mycket bra pris.
  Lycka till med de tre rosa ränderna! ;)

  SvaraRadera
 2. Hej! :) Mmmm glassarna ser jättegoa ut! :) ja då finns det sån glass här i Sverige med..eller så är det jag som bara råkat missa att det finns! :) Kramis! Malin

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: