Konkurrens - och inte vilken konkurrens som helst

Hör upp alla viktkämpar där ute, vi har fått konkurrens om vår rätt till viktminskning och till att blogga om den, och inte vilken konkurrens som helst utan av självaste Anna Book. På aftonbladet.se kan ni läsa denna artikel om "Viktjakten med Anna Book". Och jodå, hon ska blogga om den också... Hallå där kom med nåt nytt :-)!
Näe då, skämt åsido, Anna är välkommen i klubben, jag ska genast lägga upp en länk här till höger och bevaka på bloglovin!
Kram och pepp, nu väntar lite mer studier

Kommentarer

 1. jag jobbar ju natt, annars är jag inte uppe riktigt lika länge... =)

  SvaraRadera
 2. Sorry men jag tror jag spyr..Anna Book gör detta ENDAST för att hon troligtvis får betalt...likaså gör hon ju reklam för nåt piller i hälsokosten som dämpar hungerkänslor och sug... Jag jobbar med att bla assistera vid Gastric By Pass operationer...jag vet vad det innebär och jag vet oxå att hon kommer gå ner resterande 12 kg utan besvär...men som sagt...hon behöver väl tjäna lite pengar...! Men men...egentligen skiter jag i vilket...
  Du kämpar på BRA Cornelia...kör hårt och lycka till med vägningen denna vecka - jag håller på dig och jag håller alla tummar för ett bra veckoresultat!!!

  SvaraRadera
 3. Men hallå tror hon att hon är först med att blogg banta eller???

  SvaraRadera
 4. Annika: jag är beredd att hålla med dig, men nåt måste hon ju göra i media för att synas när inte rösten håller, Let´s dance e slut och man hunnit tröttna på både ABC och Samba Sambero.
  Sandra: Jag vet... hallå liksom!

  SvaraRadera
 5. Ja, det är nog så. Det fanns inga bättre (= mer lukrativa) erbjudanden för henne....

  SvaraRadera
 6. Kan bara hålla med föregående talare!! Men, Cornelia, lycka till med vägningen imorgon! Jag är så imponerad av dina första tre veckor! Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: