Helguppdatering och lite annat

Man skulle kunna tro att detta har blivit en idrottsblogg med inriktning på fotboll.
Man skulle också kunna tro att jag har ägnat helgen åt att fullständigt "go bananas", flippa ur och äta en massa onyttigt och dölja detta genom att skriva om just fotboll och inte så mycket mer.
Man skulle å andra sidan kunna tro att jag inte har rört mig många steg i helgen utan gjort just bara det som föll mig in, både lite bra och lite mer slappiga grejjer som att ligga i soffan och kolla på TV - fotboll då såklart.

Ett av alternativen är fullständigt korrekt. Det är inte det första och tack och lov heller inte det andra men det tredje.

Helgen har gått rasande fort, har inte kommit upp i så många steg eftersom jag har försökt ta det så lugnt jag bara kan då halsen inte känns hundra. Visst har jag tyckt till om fotboll av olika slag men den här bloggen kommer även i fortsättningen till största delen handla om ett sunt liv och lite journaliststudier på det.
Maten har jag skött så exemplariskt jag bara kan. Är mycket nöjd och tänkte presentera meny och motion lite längre ner här. Men herregud vad sötsuget sitter i, det är inte klokt. När ska det försvinna denna gången?
När jag skriver detta är det snart dags för en efterlängtad premiär på 3:an, Ensam mamma söker, så jag gissar att jag tar en liten paus och skriver klart detta inlägg efter programmet.
Kanske inte den mest givande serien på TV när det gäller innehåll men jag blir vansinnigt glad av musiken i programmet!

Idag har jag annars hunnit med lite plugg och lite fix i lägenheten, såntdär "pillgöra" som bara blir liggande, sladd som skall dras i taket och längs golvet, en spegel som ska hängas upp ja lite sånt smått pyssel.

Imorgon är det ääääntligen dags för den första förelsäsningen på riktigt. Vi går heldag imorgon, hujedamig, 9-15, och ämnet som skall behandlas är nyhetsvärdering. I instruktionerna inför morgondagen som vi fått står det att vi börjar med att kolla på Rapport morgon vid 9 och analysera innehållet i den sändningen. Me like!!! Ska bli så himla kul!


Sådär då, tillbaka från TV:n, dags för lite meny och motion från helgen.

Mat och motion 5 september 2009 dag 5 av 121Frukost: 2 stekta ägg, purjolök, 60 g kalkonoch 2 msk fetaost. 3 små koppar kaffe utan mjölk
Lunch: Helt utan inspiration, 1 burk tonfisk i olja

Motion: Ingen pga att jag inte kände mig helt pigg
Steg: 3422 varav 0 aerobicstepsMat och motion 6 september 2009 dag 6 av 121
Frukost: Omelett på 3 ägg med 1 msk physiliumfrö, 4 skivor stekt bacon, 2 msk fetaost, purjolök. 3 små koppar kaffe utan mjölk och en brustablett med multimitavin.
Lunch: Laxfilé med ädelostsås och morotssallad, från gårdagen

Middag: Kotlett med sallad, 1 avokado


Motion: Ingen pga att jag inte kände mig helt pigg
Steg: 5254 (hittills) varav 0 aerobicsteps
Nu mina vänner är det dags...
Hag har 269 olästa inlägg att ta igen på bloglovin...
Kram och pepp
Ha en fantastisk start på den nya veckan

Kommentarer

 1. Hej! :) Trevlig vecka till dig med!! Ja jag väntar på att "den" ska vilja komma ut, är trött på allt nu som har med att vänta barn.
  Fick du tagit något kort på glassen?? :) Skulle vara kul att se!
  Maten ser smaskig ut på bilderna! Kram och nattis! Malin

  SvaraRadera
 2. Man ska väl lyssna på kroppen å ta det lugnt när man inte känner sig helt frisk.. bara man sköter maten åsså då som du har gjort .. heja heja.. imorrn så kör jag. har lagt upp nytt på bloggen.. kram

  SvaraRadera
 3. Jag prioriterar jobb, blogg och motion.Det är viktigt att bloggen är fin, mindre viktigt att håret är så slitet att topparna är kluvna. Resten kommer helt enkelt i efterkant. =)Jag har en hel del pilljobb här hemma, bara att komma hit. =)
  Ha en skön vecka och lycka till på föreläsningarna. kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: