Tack för det Espresso house

Idag har jag lite mer energi för bloggen.
Så jag bytte lite färger... Hittar ingen som riktigt passar och är inte så duktig på det här med min blogg, har ju inte ens lyckats få till 3 kolumner trots idoga försök... Suck!
Melodikrysset är i alla fall löst. Kunde alla frågor utom en. Solen gick precis i moln så jag behöver inte ha dåligt samvete för att jag inte tillbringar dagen i solstolen. Tänkte passa på att fortsätta slappa, rensa de sista orensade ytorna i lägenheten samt slösurfa och läsa bok. Sen blir det fotboll mina vänner. Sverige-Danmark, vilken rysare.

En positiv sak med dagen är att vi tänkte vara onyttiga och gå och köpa frukost på Espresso house. Men eftersom det är Nationaldag idag och Malmö inte är den storstad den utger sig för att vara (bara när det gäller att ta ut svinmycket pengar för parkering, vara skitigt och farligt) så öppnade fiket inte förrän 10 som en söndag. (Sånt kan jag verkligen reta mig på för övrigt, men mer om det i ett annat inlägg.) Det blev alltså istället vanlig helgfrukost i form av 2 stekta ägg och keso. Tack för det Espresso house. Nu såg ni till att jag var nyttig, det var bra!
Tänkte fortsätta på det nyttiga spåret och ge mig ut och springa lite senare idag när frukosten har landat...

Jag skall inte sticka under stol med att det har varit svårt att vara nyttig under veckan som har gått. När man är på resande fot blir det lätt att det slinker ner fel saker. Det går att vara nyttig ändå, det har jag varit förr, men det är fasen så mycket tråkigare och då kan man ju se till att vara nyttig i vardagen och unna sig lite när man inte är hemma. Nu är det snart ny vecka och nya tag.

Mina vänner, dags att logga ut och börja pyssla lite. På återhörande senare idag!
Kram och pepp allesammans

Kommentarer

 1. Duktig du är Cornelia, jag tänkte oxå springa idag, första turen på väääldigt länge. Ha det gott. Kram

  SvaraRadera
 2. Heja dig!
  Skönt att det verkar ha vänt lite för dig.
  Själv har jag inte slitit mig loss från min svacka.
  Och ikväll blir det en spännande match!

  SvaraRadera
 3. Du hade ju gått ner;-) inte nån
  7:a nu heller!
  Du är jätteduktig;-)
  Kram och pepp

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: