Helg helg helg

Oj vilken dålig bloggare jag har varit det senaste dygnet. Men det är väl så det blir när det är helg och den är fullspäckad med kul aktiviteter.
Igår eftermiddags kom Fia, Oskar och Alma på besök. Efter att ha kikat lite på fotbollen tog vi oss ut på stan och hamnade till slut alltså på T.G.I Fridays på Lilla Torg. Mycket trevligt ställe. Vi kom fram precis när Guillermo Molins lite snöpligt sköt i stolpen och Sverige var utslaget ut U21 EM men vilka hjältar de är ändå pojkarna. Vända ett sådant underläge mot England är grymt bra gjort.

Nåväl, Alma somnade gott i vagnen på uteserveringen medan vi andra 4 smällde i oss allt i från pasta till friterade räkor. Smaskens till sista slicken. Det märks dock att man inte är 20 längre, vid halv elva tiden var vi alla ganska trötta och bestämde oss för att ta kväll och gå hem. Det är ju en dag imorgon också som det så vackert heter...
Och med en 1 år och snart 9 månader gammal Alma i huset blir den dagen ganska lätt tidig. Innan kl var 9 var vi alla uppe ur sängarna och satt och åt frukost.
Dagen har sedan spenderats i Folkets Park här i Malmö till Almas och även andras förtjustning. Bjuder på lite bilder här nedanför.
Nu när lugnet lagt sig och vi har vilat oss lite är det snart dags att packa picknickväskan och åka bort till Maja och Carl och deras två nyrenoverade badrum. Vi skall grilla lite hos dem och planen är också att vi ska spela lite MahJong. (Eller hur det nu stavas). Vi får väl se hur det blir, tiden har en tendens att rinna iväg lite och vi hinner inte börja spela innan vi har nästintill somnat.
Over and out mina vänner.
Kram och pepp


Joch Alma åker tåg, märkväl Almas kungliga vinkning
Galet kul att åka masken med mamma

En slagen hjältinna somnar gott i vagnen efter en hektisk dag

Kommentarer

  1. Ha inte dåligt samvete att Bloggen blir lite vilande under sommaren och kanske mer vissa dagar. Man gör så mycket roligt och tiden går så fort. Då FÅR Bloggen bli/komma i andra hand.. Kram! ha en bra vecka med allt och med vikten..o promenaderna..

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: