Viktprat tisdag semestervecka 3

Jag känner mig nästan galet peppad. Jag är glad att jag beslutade mig för att sätta igång igen redan nu och inte vänta till nästa vecka. Dels för att jag vet att man kan bli ganska slö och ganska grinig när man försöker bli av med sockerbegäret men också för att det helt klart var dags nu.
Ställde mig på vågen igen i morse och gårdagens hemska siffror verkar ha varit en engångsföreteelse tack o lov. Det såg lite mer rimligt ut idag. Alltid något. Men nu blir det officiell vägning imorgon och sedan är det slut på smygvägandet.

Vi vaknade sent idag, inte förrän vid 10 tiden, det är sådan lyx man kan unna sig när man har semester, men jag skall succesivt börja vänja mig av med det mot slutet av veckan så man inte får en chock på måndag morgon. Vi tog hur som helst en promenad innan frukost, som pga att vi vaknade så sent intogs vid lunchtid. Maten för dagen är planerad och jag har också börjat använda mig av mitt verktyg på GI-viktkoll. Där lägger jag in allt jag äter och ser så att jag håller mig på en bra nivå när det gäller både kolhydrater, proteiner och fett. Jag är annars väldigt dålig på sånt och är mycket tacksam över verktyget som håller ordning på det åt mig.

Nu är det dags för en dusch, sen lite pyssel och därefter avkoppling och läsa bok. Trollbunden som ni ser här i högerkanten. Har inte kommit in i den riktigt ännu och vet inte vad jag skall tycka om de 3 första kapitlen... någon som har läst den som förstår vad jag menar?

Kommentarer

  1. Tack så mycket! Ska kämpa på och snart ska jag ta tag ordentligt i maten oxå, då händer det säkert mer! Ska läsa på om GI så jagär riktigt förbered och vet precis vad jag kan äta!

    Kämpa på!

    Kram Ida

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: