Viktprat måndag semestervecka 3

Ställde mig på vågen i morse och det var ingen vacker syn alls. Så illa att jag inte vill prata högt om det faktiskt. Har i och för sig mens också just nu så det kan ju vara bidragande till den höga siffran, men jag vet att det inte bara är det om man säger så. Så nu har jag tagit ett beslut.

I mitt kylskåp ligger 2 saker som jag tänker förtära innan denna dag är slut.
Det ena är en överbliven Japp, det andra är en halv flaska rosé. Sen är det stopp!


Semesterns svullande skall tas itu med genom en omgång Rivstart, precis som jag gjorde i början av 2008. Detta hade jag tänkt börja med från och med nästa måndag den 11:e men med tanke på morgonens vikt så beslutar jag mig för en inofficiell start redan nu.

Inofficiell blir den eftersom jag på lördag kommer att förtära alkohol på 30-årskalas och därmed kommer effekten av rivstarten att göra en liten dipp. Men jag resonerar som så att det är inget som är dåligt med att påbörja rivstarten redan nu även om jag går på festen på lördag.

Med rivstart menas att man minimerar antalet kolhydrater så mycket det bara går.
Max en frukt om dagen och naturligtvis ingen pasta, potatis, ris eller bröd. Ingen alkohol och inget socker. Jag går efter giviktkoll.se och jag planerar att köra rivstarten i 4 veckor. 5 med denna inofficiella veckan.

Nu jäklar kan inte vilda hästar stoppa mig.
Kram och pepp på er alla

Kommentarer

 1. Heja, heja, heja!
  Jag har oxå börjat nytt liv... slutat äta och slutat röka - jepp! har iaf inte rökt sedan jag kom hem förra veckan, med undantag för 4 cigg i fredags :)

  Kram :)

  SvaraRadera
 2. Heja heja.. du kommer att klara din rivstart med glans :o).
  Kom igen bara.. tänk på alla snygga kläder du snart kommer i!!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. hej cornelia,
  så här semester och sommartid kan det faktiskt vara tillåtet att "ge med sig" och få njuta av det där lilla extra. Det ger energi till att kunna ta tag i det igen.

  Själv har jag njutit - nåväl - kanske lite väl mycket men nu kör det igång igen ;)

  Tack för ditt inlägg. Vi har haft det fantastiskt i Dalarna och Jämtland. Däremellan hann jag och min man iväg en sväng till Paris. Att få svensk sommar med 30 grader varmt är en lyx. Underbart.

  Och du, nu attans ser vi till att kg försvinner! ;) Ha det gott.

  Maria

  SvaraRadera
 4. Japp nu kör vi så det ryker.. tycker du ska kasta jappen... den är såå onödig.. ja jag vet.. så god men släng den istället...
  kram å pepp å lycka till med rivstarten

  SvaraRadera
 5. jaha.. inser nu att det här inlägget var skrivet igår.. snurr snurr. hihi men skönt att du är taggad till max..
  vi ska snart på affärn å då får Leo cykla o om Thea vill så åker hon vagn å jag får motion... har redan gått en sväng idag med dom ca 20 min.. ganska rask takt.. sen så blir det en ikväll me mp3 i öronen.. kram kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: