Viktprat fredag semestervecka 3

Ja då går semestern obönhörligen mot sitt slut. På måndag återgår jag till arbetet.
Idag har vi tagit en tur till Höganäs och fabriksbutiken där. Inhandlade lite Höganäs skålar, Ittala glas samt 2 grytor av märket Hackman. Och så lite böcker blev det också i outleten.


Ungefär när vi var klara där insåg jag att jag var vrålhungrig och vi hade inget med oss att äta.
Höganäs har inte det största utbudet av restauranger med GI inspirerad mat, jag inte restaruanger över huvud taget så det fick bli en sallad i förbutiken till den lokala ICA handlarn. Så här sitter J på ICA Kvantum i Höganäs och smaskar lunch.

På hemvägen åkte vi igenom värsta ovädret. Galet vad det regnade.Nu är det strax dags att åka iväg en sväng till. Vi skall till Maja och Carl och spela Mah Jong. Till det blir det plockmat: Kycklingvingar, ostar, gurk- och morotsstavar, champinjoner, guacamole, salami och skinka. Mumsigt alltihop!


Hoppas att ni har en bra dag där ute.
Kram och pepp
Cornelia

Kommentarer

  1. ja vi kör så det ryker.. ha en trevlig kväll
    kram å pepp

    SvaraRadera
  2. Oh, det är så svårt när det strular till sig med maten! Jag skulle käka rostbiff härom kvällen och så visade det sig att den var dålig. Och med ny diet var det jättesvårt att komma på nåt vettigt men jag tror det blev bra. :) Men det ser ju verkligen ut som om ni löste det bra!!
    Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: