Viktprat första måndagen efter semestern

Det var med tungt hjärta jag gick och la mig och försökte sova igår. För jag visste att så fort jag somnat skulle det inte dröja länge innan klockan ljöd och det var dags att gå upp till jobbet. Sov ganska oroligt just på grund av det och var inte nämnvärt pigg, trevlig eller vaken när jag stolpade upp kl 6:30. Jag varn nästintill ilsk tror jag. Bestämde mig för att smygväga mig och det ser ut som att det skall kunna bli ett litet minus till på onsdag men det blir inte mycket. Och än vågar jag inte heller ropa hej som det så vackert heter, mycket kan ju hända till onsdag morgon.

Ja det var som sagt inte det bästa som har hänt denna sommaren att behöva återvända till arbetet. Dock var det fortfarande ganska lugn, det verkar som de flesta kommer tillbaka nästa vecka så denna veckan hinner man rensa undan innan den stora stormen.

Maten gick bra, en liten frukt slank ner på förmiddagen när jag började bli lite yr. Jag menar herregud, när steg jag upp halv sju senast? Kroppen undrade väl vad det var frågan om och skrek efter lite energi vid 10 tiden.

En sak jag har sett fram emot hela dagen var eftermiddagen/kvällens träning. Som jag har nämnt tidigare skulle jag och Maja börja simma en dag i veckan i höst och idag var den stora premiären. Jag är verkligen en urusel simmare. Har inte tekniken alls, men jag håller mig ovanför vattenytan och jag kommer framåt så det kan ju bara bli bättre med lite träning.

Så ikväll köpte vi kort och allt som behövs på Kockums fritid här i Malmö och tog premiärpasset. Simbassängen vätter ut emot Ribersborgsstranden och Öresund med bron i bakgrunden, oemotståndligt vacker vy som man visserligen inte ser när man ligger och plaskar(märkväl att jag inte säger simmar :-) i vattnet, men ljuset från de stora panoramafönstrena är speciellt och det var en härlig känsla inne i hallen. Så till dem jag har lovat ge en recension av badet. Det får klart godkänt!

Vi simmade 30 minuter idag och för mig blev det 26 längder á 25 meter på dessa minutrar. Så då vet jag vad jag har att slå till nästa måndag.

Nu skall jag läsa hur det går för alla er andra där ute innan det är dags att tokdecka i sängen.
Innan jag slutar vill jag dock uppmana er alla att peppa vår bloggkompis Åse lite extra. Hon har haft en dålig dag och behöver all pepp och uppmuntran vi kan ge. Åse du kommer att grejja detta! Imorgon är verkligen en annan dag.

Kram och pepp till er alla och lite extra till dig Åse
Cornelia

Kommentarer

  1. Hej! Känner igen mig exakt i det du skrev om känslan att gå till jobbet efter semestern. Jag hade ju bara två veckor, men det var tillräckligt för att jag skulle slappa till och vända dygnet.
    Simma är inte jag heller bra på..har aldrig riktigt lärt mig..dessutom är jag rädd för vatten..iaf i bassänger.
    Usch, nä nu är det dax för sömn! Ny arbetsdag väntar! Kram Malin

    SvaraRadera
  2. Tack! Jag är lite sugen på att börja simma där. Får se hur mitt träningsschema i höst ska se ut. Jag har ju semester denna veckan också.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: