Sommarens - det här har jag ännu inte stoppat i mig...

... och kommer med all säkerhet inte att hinna stoppa i mig eftersom jag nu kör på GI igen och jag gissar att Espresso house´s Frapino inte platsar i den dieten. Frapino hette förr Freezer och var förra sommarens, för att inte tala om förra sommaren igen´s absoluta favorit och kanske även förstörare... för min vikt alltså.
Idag när jag gick förbi ovan nämnda fik på väg hem från bussen så påmindes jag om att jag trots att jag faktiskt unnat mig vad jag vill i sommar när det gäller gott så har jag inte druckit en sådan. Vilken miss. Nåväl bara att bita i det sura äpplet och blicka framåt mot slutmålet.

Jag skall bekänna, i morse smygväde jag mig, och det såg bra ut. Men jag skall inte ropa hej.
Kram och pepp på er.
Cornelia

Kommentarer

 1. du jag smygväger mig jätteofta.. för att kolla så jag åtminstonde håller vikten.. såg inte ut så tidigare i veckan men idag efter fukost vägde jag så jag fortfarande är nöjd.. å då var det med lite mat i magen.. få se vad vågen säger imorrn
  ha en trevlig kväll..kram

  SvaraRadera
 2. åh!typiskt!! jag har missat kulglass.. :(
  jag smygväger mig också... men jag vill se om jag är inne på rätt spår. denna vecka får jag smygväga mig 1 gång har jag bestämt. får se när.. kan ju inte bara sluta cold turkey.. :)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag håller alla tummar för att den "riktiga" vägningen går super!!

  KRAM och stort varmt tack för all din enorma peppning!

  KRAM

  SvaraRadera
 4. En Frappocion borde väl vara okej så länge dom inte har i en massa socker... Sötningsmedel ska vara okej men personligen gillar jag inte sånt.
  Men helt klart, sånt där iskaffe is to die for! Jummy!
  Kram Karin

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg