Sista semesterdagen

Nu är den här, den allra sista semesterdagen. Känns sådär skall jag väl erkänna.
Men positivt med att börja jobba igen är att det brukar gå lättare att sköta maten och mattider.
Det blev inte så sent igår på 30-årskalaset, vi var hemma runt halv elva tiden och det var ganska skönt. Läste lite i nya boken innan jag somnade.

Igår läste jag nämligen ut Trollbunden av Jane Green och får nu börja läsa den nya härliga boken av Elizabeth Gilbert. På tal om Trollbunden, vad är det med böcker nu för tiden. I alla de tre senaste böckerna jag har läst, Mossvikenfruar, Brunstkalendern och nu Trollbunden är ett av huvudtemana otrohet. Helt galet... Nåväl, Trollbunden var mycket bra så det är inte det. Gillar Jane Green över lag som författare och har ytterligare två böcker av henne som bara ligger och väntar på att bli lästa.


Imorse sov jag som en stock. Vaknade strax efter 10 med sprängande huvudvärk. Efter frukost gjorde vi matlistan för nästa vecka och susade iväg och veckohandlade. Har länge tänkt köpa oss en Soda Streamer och det hittade vi en bra på ICA Maxi så det har vi inhandlat idag och såhär fin är den på vår köksbänk.

Nu tvättar vi, har pysslat lite med papper och det ekonomiska, sorterat lite kvitton, skall strax äta sen lunch och kolla på film. Det känns som att jag ändå är ganska förberedd för att gå tillbaka till det vanliga lunket.

Ha en fortsatt fin söndag där ute.
Kram och pepp
Cornelia

Kommentarer

Populära inlägg