Lördag och söndag semestervecka 2

Nu har vi haft besök av Fia, Oskar och Alma.


Alma blev 10 månader igår och nu var det över 1 månad sedan vi sågs så det var verkligen hur kul som helst. Hon har blivit så stor och börjat krypa.


De anlände igår vid fyra-tiden. Vi tog en liten fika med kaffe och glass och pratade lite och sedan började vi förbereda oss för en liten tur till Lilla Torg.


Det blev Mello Yello som förärades med vår närvaro och jag valde kycklingvingar med morots och selleristavara tillsammans med chilisås och bluecheesesås. Det var ju ganska okej ur GI synpunkt. Så var även bondsalladen jag åt till lunch.


Mindre GI var glassen jag åt till kaffet som jag nämnde tidigare. GI var inte heller allt vin jag drack samt nachochipsen med salsa och aioli som slank ner lite senare på kvällen. Suck!


Men vi hade en fantastiskt trevlig kväll och klockan hann bli 12 innan vi traskade hemåt i natten.


Imorse lät vi småbarnsföräldrarna få sovmorgon och tog hand om Alma en stund medan Fia och Oskar fick sovmorgon.

T.v: Alma i nya klänningen som tant J och tant Cornelia köpt :-)
I mitten: Jag, Fia och Oskar på Lilla Torg
T.h: J och Alma kollar på morgonTV och låter mamma o pappa sova lite längreNu har vi hunnit med en runda på stan, jag har shoppat 2 par skor och så har vi fikat lite. Vårt besök har precis åkt hem och vi skall strax äta tacos och kolla på nyinhandlad film, 27 dresses.


Lite senare idag tänkta jag lägga upp en matsmässig plan för veckan som kommer. Hur skall jag hantera denna sista semestervecka när jag måste börja vänja mig av vid sockersuget och anpassa mig till GI-kosten igen. Om en vecka är det ju rivstart som gäller.
Så jag återkommer till det. Tills dess önskar jag alla en fortsatt härlig söndag.


Kram och pepp
Cornelia

Kommentarer

  1. Tack för kommentaren på min sida:) Den kommer väl till pass nu;)
    Kram

    SvaraRadera
  2. alltså den maten som du ätit lät ju hur gott som helst.. här slank det ner en bulle å en glass idag.. skulle ta en promenad men det öser ner ute å mina regnkläder har inte torkat sen vi var ute på em... men jag tänkte ta en tur på motionscykeln istället.. kram å pepp

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: