En härlig dag som bara jag förstår

Idag har jag haft en helt fantastisk dag och jag tror inte att det är många som för sitt liv kan begripa det när jag förklarar vad den har bestått av.

Jag tilltalas av Ordning&Reda och har allt som oftast det mesta antecknat någonstans.
Ett exempelpå en fantastisk funktion som finns på nätet är på discshop.se där man kan, om man har ett konto där, lägga upp sin filmsamling. Där kan man också bocka för de filmer man önskar sig och i samlingen notera vilka filmer som är utlånade och till vem.

Det var ett tag sedan jag uppdaterade min profil där så det har jag suttit och gjort idag. Och kan man tänka sig det slank ner lite fler filmer i kundkorgen så om några dagar dyker det upp paket. Upps!

Förutom det har jag renskrivit andra förteckningar, beställt nya lösenord och koder till kort och konton som har försvunnit. Rensat alla mina mailboxar, beställt en bok som jag måste ha inför en kurs i höst och kikat över ekonomin så jag har koll på läget inför resten av månaden.

Helt enkelt har det varit en fantastisk dag, men jag tror att man måste vara en viss typ av människa för att tycka att det är lika kul som jag tycker att det är. För det stora flertalet brukar dessa sysslor vara ett nödvändigt ont. Jag ser mig som lyckligt lottad att jag tycker att det är det roligaste som finns.

Någon mer som känner som jag?

Kommentarer

  1. Jag känner igen mig precis i det du skriver...jag har tex ett block där allt viktigt finns..som vad jag vill köpa/ha (böcker, filmer, cd,kläder jag behöver med mera), listor på vad som måste göras hemma med mera, min ekonomi månad för månad..ja allt viktigt helt enkelt! Skriver jag inte ner så har jag det i huvet hela tiden och kan inte släppa det. Haha, låter väldigt skumt kanske, men sån är jag! :) Sen gillar jag att ha allt i ordning hemma och så..men tyvärr är det inte så nu när vi bygger till huset. Nu är det grejer överallt, och det gör mig gaaalen! Kram malin

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: