Sommarsemester - dag 4: Kungshamn - Smögen - Kungshamn

Ännu en dag som började lite mulet.

Vi tog det lugnt på morgonen, åt frukost i lugn och ro, läste, löste korsord och surfade och när vädret vägrade blir bättre så bestämde vi oss för att åka över till Smögen för lite shopping och promenad på bryggan.

Galet vad mycket fina båtar det ligger i hamn där. Den ena större och flådigare än den andra.Många små söta butiker med bra varor och bra restauranger.

Vi hade några fina timmar där på bryggan. Solade lite, ja vädret var finare där, och åt en god pizza innan vi tog Zitabåten tillbaka till Kungshamn.

När vi kom tillbaka var vädret bättre och vi tog en snabb tur till Tångenbadet så att J fick ta första doppet för säsongen.

Kvällen ägnade vi åt en kall öl, en god skaldjursmacka och DN-galan som ju blev en besvikelse för oss alla, inte minst för Christian Olsson.

Kommentarer

  1. Guuud vad jag längtar till landet / sommartsugan när jag ser dom här bilderna! Vi har den inte vid Smögen utan vid Nordens Ark rätt upp i skogen...men vi är alltid ute vid Smögen å kikar å köper glass, som vi brukar sitta å äta på den gröna bänken som du fotat. :) Hoppas ni får fortsatt goa dagar däruppe! Kram malin

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: