Sommarsemester - dag 3: Smögen, Spa, Kungshamn, Klippor och Cirkus

SPA Morgonsol var inbokat idag.

Det innebär frukost, vistelse i spa, en styck halvkroppsmassage samt lunch på Smögens havsbad. Och detta har vi alltså avnjutit nu under måndagsförmiddagen.
Spaavdelningen var helt OK, inga extravaganser men naturligtvis en vidunderlig utsikt. En styck pool samt en styck jacuzzi, till det en liten bastu. Tja varken mer eller mindre.

Den avslappnade känslan infann sig som den skulle men dämpades efter en stund i stolarna vid poolen, en eller annan dyna på dessa strandstolar hade inte skadat. Fick lite träsmak i rumpan efter ett tag. Sådan tur att vi då hade bokat in massage!

Som ni redan fått en glimt av i tidigare inlägg valde sedan solen att lysa över oss under eftermiddagen och vi knatade ut och satte oss på klipporna utanför vår stuga. Då får man ju passa på att blogga lite, sämre ställen kan man ju blogga från om man säger så.

Nu ikväll har vi varit på Cirkus. Det känns som det var 20 år sedan jag senast var på Cirkus. Och idag var de här i Kungshamn så vi passade på att gå. Man blir som barn på nytt. Som den musikfantast jag är uppmärksammade jag omgående att en viss Maja Gullstrand, känd från bl.a. Fame Factory ingick i ensembeln.
Mest imponerad är jag klart av ett nummer med en massa angorakatter som gjorde hur många olika tricks som helst, och så självklart elefanterna. Jag älskar elefanter. I pausen var vi ute bland djuren och kikade lite och det var solklart elefanterna som fick den mesta av min uppmärksamhet. Det är ett fascinerande djur. Och det är fascinerande att någon lyckas drilla dem till att göra alla konster de gör i manegen.
Lite bilder bjuds det på här, vi glömde att ta med vanliga kameran så de är tagna med mobilkameran.


Innan Cirkusen tog vi oss en liten tur ner till hamnen och avnjöt ett glas vin på kanske bar&mat.
Jag har sagt det förrut och jag säger det igen. Nu har vi semester!!!

Kram på er därute, imorgon är en ny dag!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Mest läst: