Sommarsemester – dag 2: Kungshamn, Uddevalla, Smögen, Kungshamn

Dag 2 på sommarsemestern. Söndag! Vaknar inte förrän 5 i 11. Tycker först at det är konstigt att klockan bara har en visare, men det blir ju lätt att det ser ut som det när man sover till just den tiden på dygnet!
Utanför fönstret strilar regnet ner och vi funderar lite över frukosten men kommer fram till att det inte låter så dumt att dra iväg till ett ställe där man befinner sig mestadels inomhus. Torps köpcentrum i Uddevalla 7 mil bort blir målet.

Tre timmar senare har det inhandlats både kläder, böcker, pennor och pärmar. De senare sakerna var det jag som inhandlade. Ni som känner mig är väl föga förvånade gissar jag.

Mc Donalds besöktes innan vi for hem. Och ska det va så ska det va. Big tasty burgare, morötter och Loka! Mums fillibabba! Diet, njae inte riktigt.

När vi kom tillbaka till Kungshamn hade molntäcket spruckit upp och solen sken för kung och fosterland. Vi tog bilen över till Smögen och gick runt och kikade på alla flådiga båtar med dess innehavare och allt övrigt folk som flanerade längs bryggan. Innan vi åkte hem köpte vi med oss lite räkor och fisk som sedan avnjöts utanför stugan tillsammans med lite god ost och vitt vin.

Vi fick också fira att J blivit moster till en liten Samuel.
Jodå, J´s syster Carolin som vi i lördags på dan var och hälsade på – då med 2 veckor kvar till beräknad födsel - fick dagen efter alltså igår söndag en liten pojke. Mycket mer än så vet vi inte ännu men fira kan man ju göra ändå.

Idag är det måndag och det känns som den första riktiga semesterdagen.
Just nu sitter jag på klipporna utanför stugan och njuter av solen. (se nedan)
På förmiddagen har vi varit i Smögen på spa, men det kommer jag att återkomma till, nu är det dags att luta sig tillbaka och njuta. Ikväll blir det cirkus. Bokstavligt talat!

Kram på er därute.

Kommentarer

  1. Vad skönt det ser ut! =)
    Njut så mycket du bara kan!

    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg