Sex and the city - igen

Ja nu blir det SATC prat igen.

I en inte allt för gammal Veckans nu! (tidningen ni vet) läste jag i veckan ett porträtt över Sarah Jessica Parker. Det var mycket jag inte visste om henne, helt ärligt visste jag inte mycket mer än om just hennes deltagande i ovan nämnda serie. Att hon varit barnstjärna kom som en nyhet för mig så även informationen kring hennes förhållande med diverse mer eller mindre kända och stökiga amerikanska kändisar.

I början av 90-talet hade jag en så kallad MTV-period. Jag och mina kompisar hade MTV-marathon och kollade i timmar på musikvideos, musiknyheter och mer musikvideos...
En av mina absoluta favoriter var en låt med den amerikanske sångaren Joshua Kadison, låten hette Jessie. Jag har inte hört så mycket mer av honom efter det. Men singeln finns kvar i min samling och plockades raskt fram efter att jag läst artikeln om Sarah.

Under början av 90-talet hade Sarah och Joshua ett förhållande som omnämns som verkligt stormigt och som tydligen skildras i just Joshuas låt Jessie.
Som jag har lyssnat på den låten. Och nu har jag lyssnat på den igen och visst är det lite konstigt att den handlar just om henne och att jag inte haft en aning om det. Henne känner man ju nästan efter alla SATC-marathon som nu ersatt mina MTV marathon. Senast igår hade jag ett par timmars tittande.

Naturligtvis finns Joshuas Jessie på Youtube och avslutningsvis så måste jag ju bara ge er chansen att se denna låt.Ha en fantastisk lördag min vänner.

Kommentarer

  1. Jag ska se SATC filmen idag!! Hoppas den är bra!! Kramis Malin

    SvaraRadera
  2. Gullgumma, vilken snäll kommentar du skrev :) Ååå, den här låten har ju jag oxå lyssnat på om och om igen. Visst var SATC-filmen helt underbar??!! Får sån härlig känsla när jag tänker på den. Och vad duktig du är Cornelia - du stretar på och kämpar vidare med viktresan medan många av oss har svackor. Cred till dig! Ja just ja, du hade fått fakturan :D Massor med kramar till dig

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: