Rapport från söndagsbestyr i Malmö

Har just kommit hem från en liten promenad som jag verkligen kämpade mig ut på. Egentligen känner jag mest för att ligga hemma i sängen under täcket. Känns som att jag har en liten "down"-period. Men tror säkert att semestern kommer att råda bot på det.

Ibland är det sådär att man liksom inte orkar ta sig för saker. Och så är det för mig just nu.

Om en stund är det som sagt dags för bio - Mama Mia! Det borde vara en feel good film som får upp mitt humör lite. Ska nog unna mig en liten popcorn. Känns som att jag behöver det.
Min 3 veckors diet inför semestern går inget vidare, i onsdags kände jag mig oövervinnerlig. Det gör jag inte längre och då är det ingen mening att streta emot. Bättre att släppa lite på det och sätta ett nytt mål.

Jag har endel funderingar kring just det och lite annat som jag har samlat på mig de senaste dagarna, jag tänkte skriva ner allt detta i ett litet inlägg. Men det gör jag inte i en handvändning, det är ganska många olika tankar som skall formuleras kring nystarter, peppande kommentarer och annat så jag sparar det till jag har lite mer tid.

Kommentarer

  1. Nej, jag hade inte sett lanken du skickade om namn, men det har jag nu och jag har aven varit inne och lagt en kommentar om hur jag kom pa mitt namn - TACK!! :)

    Och sa har jag traffat Olga oxa, allt ar aven bra med henne!

    KRAM och take care!

    SvaraRadera
  2. Tänkte gå och se Mamma Mia i veckan, hoppas den är bra!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg