Mamma Mia!

Nu har jag sett den!
Filmen med stort F. Mamma Mia!
Se den! Hör den! Köp den! Köp soundtracket!

Vilken feelgood film. Jag bara älskar den och vilken underbar musik. Visst kan man alla ABBA hits utan och innan men det spelar ingen roll, det kommer bara fler och fler och fler hela tiden. Just när man trodde att de hade spelat alla kommer en hel hög till.

Meryl Streep gör en fantastisk rolltolkning och både Pierce Brosnan, Colin Firth och Stellan Skarsgård charmar järnet i denna underbara film. Det är lite kul med både Björn och Bennys små uppdykningar i filmen också.

Jag känner att jag inte kan säga så mycket mer om filmen, alla de trailers som visas över allt säger ju allt om storyn och sen är det bara att luta sig tillbaka och njuta. Njuta och glädjas!
Se den se den se den!

Efter filmen begav vi oss tillsammans med Pierre och Joakim till Lilla Torg där vi käkade lite på Moosehead. Nu har vi precis kommit hem och jag känner att det är dags att krypa ner under täcket, läsa lite i boken och sedan slå igen de blå för att få lite vila inför morgondagen.
5 dagar kvar till semester nu.

Kram och pepp på er
Cornelia

Kommentarer

  1. Åh jag vill också se Mamma Mia! Och även nya Batman filmen som kommer snart, måste se underbara Heath Ledger!
    Ja jag längtar också till Sex and the city släpps på dvd, jag hoppas på massa kul extramaterial! :)Nu är det nattadax snart..kjam!

    SvaraRadera
  2. Jag ska se den imorgon, ser verkligen fram emot det!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: