Brunstkalendern av Emma Hamberg

Ingen ljudbok i världen går upp mot att läsa bok på riktigt.

Nu har jag läst ut "Brunstkalendern" av Emma Hamberg. Jag var inte jätteimponerad av hennes "Mossvikenfruar" och hade ingen hög förväntan på denna andra bok.

Tycker nog att den började lite trögt och ganska sorgligt men sen kom den igång och någon gång strax innan mitten blev den till en sån där bok man inte kan lägga ifrån sig, man vill bara läsa, läsa, läsa. En charmig berättelse utan en massa utsvävningar som inte känns realistiska.

Men ändå en bok som engagerar och precis som i Mossvikenfruar blir jag gång på gång nästan galen på karaktärerna. Galen på ett positivt sätt alltså, på ett sätt som innebär att jag är engagerad i historien.

Jag har gillat Emma sedan hon skrev Singel i Stan i VeckorRevyn och jag är glad att hon nu satsat på författandet i bokform. Ser fram emot fler alster...

Nu är det nya tag i en ny bok. Är det någon mer än jag som nästan känner en liten lätt ångest när man skall påbörja en ny bok?

Over and out

Kommentarer

 1. hh vad synd att du inte kunde se bilderna:( Men jag vet att de ibland försvinner,men just nu kan jag se dom från min dator...hmm.
  Ja ja bilderna var våra 2 katter som vi har beställt:)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag håller på å tragglar med den boken nu, har väl kommit halvvägs! Tycker den är helt okej..tycker Emma Hamberg skriver bra och får personerna i boken att bli levande. Tycker hela den historien om Glassbils-Conny är så gullig haha....
  Kram Malin

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: