På väg tillbaka

Jag är starkt på väg tillbaka till verkligheten, skall bara bli av med de enormt spända axlarna och nacken så är jag nog fit-for-fight sen.

Idag är det söndag och imorgon skall jag tillbaka till jobbet efter dryga 2 veckor i sjuksängen. Ser faktiskt fram emot det. Skönt att komma in i lite rutiner igen. Och vilken vecka som väntar...

4 dagar arbete och därefter bär det av mot fotbolls-EM. Mina grekiska vänner är såååå avis på mig :-) Bella; det är jag J och J´s mamma som skall med till matchen. Vi passar ju på att fira J´s 30 årsdag på väg ner till Österrike också.

Just nu laddar jag med att kolla på Sverige-Ukraina matchen och så skall vi äta tacos om en liten stund och så tänkte jag efter det försöka lägga in lite bilder här från helgen. Vi var i Helsingborg igår och hälsade på Alma, Fia och Oskar. Satt ute i solen och hade det fantastiskt skönt hela eftermiddagen.

Nu skall det bli ordning på bloggande och kommenterande från min sida, håll i hatten. Nu är jag tillbaka.

Kram och pepp på er alla
Cornelia

Kommentarer

 1. grattis till minuset.. härligt.. skönt att du mår bättre.. å nä tro inte jag är alls avis på att du ska på fotbollsmatch... fuskigt värre.. hihi..
  skönt att du är tillbaka å bloggar har saknat dig här.. kram

  SvaraRadera
 2. Grattis till minuset :) Nu har du inte så många kilon kvar. Du är ju hur duktig som helst!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ok.. MEN: om någon av er råkar få en akut släng av digerdöden, sådär bara out of the blue, så kan jag "ställa upp" och följa med med mycket kort varsel - ok? Vill ju inte att biljetten ska gå till spillo!

  Naturligtvis önskar jag ingen av er att bli sjuka!! :-)

  KRAAM!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: