Att berätta eller inte berätta

Satt här nyss och funderade på om jag skulle lägga in gårdagens viktresultat i tabellen eller kanske skriva att jag tar en liten paus pga... tja nåt...
Men så insåg jag att jag måste skriva resultatet eftersom den enda jag lurar om jag inte skriver det ju är mig själv.

Vågen har gått stadigt uppåt de senaste veckorna. Jag har varit ganska onyttig så det är inte så konstigt men jag väger mig ständigt och har koll så det inte fullständigt barkar åt pipsvängen om man säger så.

Det är energin och motivationen som tryter. Jag vill inte helt enkelt.
Vill inte pga att det är sommar och gott att äta glass och gå ut och sitta på uteservering efter jobbet.
Vill inte heller pga att jag har mått lite sådär på sistone. Det har känts som att jag har behövt lite av livets goda för att muntra upp mig. Man ska inte trösta sig med mat, det vet jag. Men när annat i livet kräver fokus så är det lätt att låta bli att fokusera på maten.

Jag tänker inte säga att jag skall sätta fart nästa vecka. Kanske kanske inte... Vi får se.

Kram och pepp

Kommentarer

 1. oj va jag känner igen mig i ditt inlägg.. det är skitjobbigt med sommar å att försöka gå ner i vikt... men jag peppar på dig ändå även om jag inte är så duktig just nu... försöker men det blir bara halvdant.. bläää

  kram

  SvaraRadera
 2. Du får ta tiden du behöver! Ta det lugnt! Du måste njuta också!

  Men du måste komma tillbaka! Du vill det! Eller hur?

  Försök att gå ut och promenera bara för skoj... det är bättre än ingenting!

  När kommer du till Linköping? Yes, vi är i Lkp. Esspreso House är ny i stan det ligger i Trädgårdstorget. Du får säga till när du kommer och vi är där! Jag vill träffa dig!

  Ha en bra kväll! * kram *

  SvaraRadera
 3. Ja det kan vara jättejobbigt att hitta tillbaka till motivationen man en gång hade. Jag om någon vet hur det är. Jag har ju stått och stampat fram och tillbaka länge i våras. Men nu så gick det äntligen vägen.
  Men jag tror nog inte att du ska göra en paus, det är så lätt att ge upp allt då. Sådan är jag iallafall.
  Försök kanske att röra på dig lite mer. Och då menar jag inte att du ska ut och gå i flera timmar eller springa i 1 timma. Utan lägg upp lite mindre mål som man orkar att hålla. Gå 30 minuter några gånger i veckan.
  Du kommer igen, du är envis så det kommer att gå vägen! Jag tror på dig.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja du jag känner igen mig såå väl i det du skriver. Jag var själv nere tidigare i veckan och det började väl vid midsommar. Men som tur var tog jag mig tillbaka.Men visst jag vet ju inte för hur länge.Just nu går det hyfsat men är sugen på allt.Men jag kan säga att hade man inte haft bloggen så hade detta aldirg gått:)
  Kra,

  SvaraRadera
 5. Hur är det min vän?? ALla har vi downs ibland och allas våg visar uppåt - so what!!?? Jag kämpar oxå på men har insett att vad fan, det får ta den tid det tar!!!

  Fika/lunch eller after work nästa vecka?

  KRAM!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: