Sängliggande och fotboll

Jag har precis skrivit ett långt inlägg som försvann :-(

Det avhandlade antiklimaxet från lördagens ESC, att jag fortfarande är sängliggande(suck), att jag skall kolla på fotboll nu och hur det går med maten.

Usch så trist att allt bara försvann.

Som sagt så kollar jag på matchen på TV3. Sverige-Slovenien. Jag är ensam hemma då min kära sambo är på resande fot med jobbet. Det är inte kul att vara ensam när man är sjuk, tur att man har TV och dator när det är så.

Maten då ja.
Jag har haft svårt att få i mig så mycket på grund av svikande matlust så jag har faktiskt ätit precis det jag varit sugen på.
Bröd, godis, glass ja till och med pizza har slunkit ner. Sådant jag inte har ätit på 5 månader, men är man sjuk så är man. Får väl se om vågen får tokfnatt på onsdag.

Skulle egentligen ha fotat i onsdags men det blev det inte tal om, mådde inte tillräckligt bra, men på onsdag tror jag att jag orkar så då blir det lite nya bilder.

Nu skall jag koncentrera mig på andra halvlek.
Kram och pepp på er alla
Cornelia

Kommentarer

 1. Tusen tack för din söta kommentar hos mig!! =)
  Jag ser ingen skillnad själv men så ser jag ju också migsjälv i speglen varje dag... Hänger nog inte med i svängarna då. ;)

  Trist att ditt inlägg försvann. Det händer mig med ibland men nu har jag fått in en vana att alltid skriva mitt inlägg i anteckningar först innan jag lägger upp det på sidan. Funkar bra.

  Hoppas du blir kry snart och slipper vara sängliggande.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hejsan vännen!
  Tråkigt att höra att du mår dåligt, ta det lugnt och lyssna på din kropp så är du snart bra igen!
  Många kramar Karin

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg