Ny energi...

... jodå, idag har energin sakta kommit tillbaka till mig.
Kan kanske bero på att vi tillbringade drygt en timme i solen på vår innergård idag. Jag känner mig hur som helst piggare än vad jag har gjort på länge nu och det är fantastiskt. Har varit lite orolig att Kreta-resan skulle vara i fara men som det känns nu skall den gå att avverka smärtfritt.

Hur går det för er alla mina vänner. Jag är runt och läser så mycket jag kan... Men jag har varit lite dålig på att kommentera, sorry för det. Jag skall bättra mig nu när jag känner mig piggare.

Vad mer kan jag förtälja? Jo, jag funderade på en sak igår när jag kollade på Carina Berg flyttar in på TV4. Jag tycker så fantastiskt mycket om det programmet. Carina är helt genial på att intervjua... Jag skrattade så jag skrek när hon igår frågade Arne Weise om han någon gång när han går och handlar tänker - Här går Arne Weise och handlar? Vem mer än Carina Berg kan fråga en sådan sak? Samtidigt så är det så att hon ställer alla frågor jag själv funderar på. Och var det någon som såg förra veckan när hon var hos Bert Karlsson, genialt!!!

Nåväl det är min åsikt och jag gissar att det är många som inte håller med mig, eller har jag fel?

Nu skall jag fortsätta kolla på ett annat härligt program, körslaget.

Ha en fin kväll.
Kram och pepp på er
Cornelia

Kommentarer

  1. Carina Berg är underbar! Hennes senaste programserie är såå rolig. Man blir helt enkelt glad av att se dom.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: