Lugnt och stillsamt

Hej på er,

jag har inte kännt mig helt "fit for fight" den senaste tiden så jag tar det ganska lugnt just nu, vilar ut och slappar. Det känns som att kroppen tackar mig för det och långsamt blir piggare och gladare. Så det är nog smart. Men visst känner man sig lite som en dålig människa när man inte är ute och rör på sig när man har all tid i världen.

Maten går bra här, motionen som ni förstår är det sämre med. Försöker dricka en massa vatten och så... Men nu går det mest på rutin faktiskt. Och, jag tror jag har sagt det förrut, det känns nästan fel. Det skall vara svårt liksom, det skall vara nåt man kämpar för, det skall inte kunna gå på rutin. Herregud, jag trodde väl aldrig att det skulle gå på rutin att vara utan godis :-)

Peppar peppar ta i trä får jag väl säga nu så jag inte åker dit i nästa andetag men det känns som att det skall mycket till för att jag skulle hänge mig åt godishyllan.

Idag har jag en fantastisk dag framför mig,
jag skall på massage kl 10.45, sedan skall vi gå och växla pengar inför Kretaresan, hämta en tröja som varit på lagning, därefter är det dags för inspelat Lyxfällan från igår (då vi var på Pop-quiz) och sen skall jag fortsätta slappa... Jag skall inte klaga.


Nu är det dags för frukost!
Ha en fin dag vänner.
Kram och pepp

Cornelia

Kommentarer

  1. Tack för alla dina härliga o peppande kommentarer!
    Jag känner igen mig i ditt senaste inlägg att jag just nu tar det lugnt, har en förkylning som bara blir värre... *suck*
    Börjar känna att jag har tappat motivation o ork rent matmässigt, inte bra!!
    Kram kram Karin

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: