Från totalt lugn till en hel massa ös

Goddagens.

Vaknade kl 9 i morse och stolpade direkt upp och gjorde frukost - omelett blev det då det är helg. Sedan har det varit full fart.

Satte oss i bilen för att göra lite ärenden i form av shopping bland annat. Skor var det som var aktuellt och framför allt till J. 4 par nya skor till henne och 1 par till mig är nu inhandlade. Har även fixat lite med J´s stulna cykel, helt enkelt varit och fixat en ny. Bor man i Malmö skall man ha självriskreducering, det är 3:e cykeln vi blir av med på 1 och ½ år och då har vi ändå cyklarna mestadels inlåsta. Så ny cykel är alltså beställd och kan hämtas när vi kommer hem från Kreta.

Mat för veckans 3 dagar vi är hemma är också inhandlat, bilen tvättad och en ny hallmöbel inköpt på i IKEA. Och nu är vi hemma igen och skall käka köttfärsröra och vitkålssallad alldeles strax. Sen hugger vi en film (trots att det är strålande sol) innan den nya hallmöbeln monteras.

Imorgon mina vänner är det vårruset här i Malmö. Pga den senaste tidens trytande ork och energi kommer jag inte lyckas göra några stordåd. Men runt ska jag och därmed basta. Majas sambo Carl kommer att fixa picknick till oss efteråt. Hoppas vädret tillåter att vi förtär den utomhus.

Nu är det snart dags för tvätt också. Sa jag att dagen är fylld av aktivitet :-)? Skönt efter att jag tagit det så lugnt ett tag. Känner också att jag kommer tillbaka till blogglivet och det är kul, jag har saknat det. Men ibland finns varken tid eller ork, ja ni vet hur det är.

Kram och pepp på er alla. Hoppas ni får en fortsatt härlig söndag
Cornelia

Kommentarer

 1. gud så duktig du är!! -13.1!!!

  och *mmm' pool och grejjer!! :)
  kram & pepp!

  SvaraRadera
 2. Lycka till med vårruset!

  Angel

  SvaraRadera
 3. Jäklar vad ni har varit busy idag!
  Appropå bloggandet, jag har också saknat det vilket gör att jag nu kastar in inlägg i rasande fart, eller kanske mer som förr men åtminstone ett per dag. Känns så skönt att ha tillbaka peppen och vännerna i bloggvärlden!
  Lycka till på Vårruset, 26:e är det min tur!
  Kram o peppen

  SvaraRadera
 4. Vad härligt - du verkar liksom ha vaknat till liv igen!! :) Vilken fin bild du har lagt in här bredvid! Jättesnygg!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Mest läst: